Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Honeywell Home van Resideo

Wie ooit heeft geprobeerd om zijn eigen huis ‘smart’ te maken, weet dat het een puzzel is om verschillende systemen aan te sluiten en met elkaar te verbinden. Je hebt algauw tientallen apparaten en apps nodig, je moet bedrading omleggen, vernieuwen of verwijderen en je loopt hoe dan ook tegen een flink aantal technische uitdagingen aan. Het is de missie van Resideo om het veel eenvoudiger te maken je huis te upgraden naar een smart home.

Vertrouwd portfolio continu vernieuwen

We zijn een marktleider op het gebied van wooncomfort en veiligheid, en kennen de behoeften van consumenten en installateurs als geen ander. We zijn trots op ons Honeywell-portfolio, dat binnen Resideo continu vernieuwd wordt. We zijn enthousiast over onze toekomst als Resideo: het bedrijf dat in elke woning de juiste balans vindt in comfort, veiligheid en besparing én alle apparaten zo slim mogelijk met elkaar laat samenwerken.

Ontdek het gemak en controle van Resideo

Resideo ziet veel kansen om de complexe systemen in moderne huizen op een eenvoudige. intuïtieve manier met elkaar te verbinden. Onze technologie geeft mensen een groter gevoel van veiligheid en is energiebesparend. Daarbij ervaren zij gemak en controle als nooit tevoren. Als nieuw bedrijf beginnen we in een royale positie: met een grote groep trouwe professionele installateurs en met de bekende degelijkheid van het Honeywell Home-merk.

Resideo: nieuw en vertrouwd

Resideo komt voort uit Honeywell, dat een geschiedenis kent die helemaal teruggaat tot het einde van de negentiende eeuw. Onze producten en oplossingen bevinden zich in meer dan 150 miljoen woningen over de hele wereld – en daar komen er elk jaar 15 miljoen bij. Onder de vlag van Resideo blijft u het bekende en iconische Honeywell Home-merk tegenkomen op al onze producten en oplossingen.

Meer comfort, meer veiligheid, meer energie-efficiëntie

Met Resideo bouwen we verder op het vertrouwen dat we hebben opgebouwd met Honeywell Home. Onder de nieuwe naam blijven we zowel consumenten als installateurs de beste mogelijkheden bieden om woningen en bedrijfspanden comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter te maken.

Nieuwe connected smart home-oplossingen

Resideo past in een tijd waarin geavanceerde smart home-oplossingen steeds meer de standaard worden. Consumenten worden veeleisender. Zij verwachten dat ze hun woning efficiënt en gemakkelijk kunnen bedienen met de nieuwste slimme, connected technologie – en dat ze hun apparaten vanaf elke denkbare locatie kunnen besturen.

Producten en diensten van Resideo

Het huis staat centraal in het leven van de meeste mensen, en het feit dat we technologie maken die hun leven een beetje gemakkelijker maakt, is een enorme verantwoordelijkheid en kans. Wij zijn van mening dat ook uw huis efficiënt, gemakkelijk en gemakkelijk te onderhouden en bedienen moet zijn, waar ter wereld u zich ook bevindt.


Dit kenmerkt alle producten en diensten van Resideo:

  • uitmuntende oplossingen voor beveiliging, thuiscomfort en energie-efficiëntie
  • vertrouwd uitgebreid productassortiment met brede compatibiliteit
  • eenvoudige installatie van producten
  • gemakkelijke installatie, bediening en gebruik – ook op afstand
  • continue innovatie van de iconische Honeywell Home-producten
  • 24/7: hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice
resideo resideo resideo resideo