Skip Ribbon Commands
Skip to main content

CBU145-50A-052

CBU145-50A-052

De Honeywell compacte booster unit met een DUBBELE POMP dient als veiligheidsvoorziening t.b.v. de hygiënische scheiding van drinkwater uit categor...

Product omschrijving

De Honeywell compacte booster unit met een DUBBELE POMP dient als veiligheidsvoorziening t.b.v. de hygiënische scheiding van drinkwater uit categorie 5 vloeistoffen volgens EN1717 (bijvoorbeeld voor brandblusser toepassingen in slachthuizen en biologische laboratoria). Voorzien van een vrije uitloop type AB en een verticale hoge drukpomp.
Volautomatische, volledig bedrade compacte booster unit met modulaire opbouw voorzien van twee pompen en een buffervat op één frame. De twee pompen zorgen ervoor dat bij mogelijk uitval van één van de pompen het systeem blijft werken.De modulaire opbouw maakt het mogelijk om modules te koppelen voor installatie in gebouwen met beperkte ruimte. Het systeem wordt in-en uitgeschakeld op basis van druk.

Technische specificaties

Bestaat uit De compacte booster unit bestaat uit de volgende onderdelen die eenvoudig te demonteren zijn voor bijv. transport
  • Twee pompen, besturingseenheid, afsluiters en aansluitleidingen. De drukschakelaar en temperatuuropnemer zijn geinstalleerd, bedraad en op de fabrieksinstellingen ingesteld.
  • Buffervat met inlaat en spoelapparaat. Tevens voorzien van een niveau, overloop en droogloop signalering op een display. De electrische/electronische onderdelen zijn op de besturingseenheid aangesloten d.m.v. stekkerverbindingen. Hierdoor kunnen er éénvoudig werkzaamheden worden verricht.
  • Vanwege de afmetingen van het basisframe voor de dubbele pomp unit en het buffervat is de unit eenvoudig op een standaard pallet te vervoeren.
Max. mediumtemperatuur 30 oC
Max. omgevingstemp. 40 oC
Doorstroomhoeveelheid 18 m3/h
Pomp Double
Opvoerhoogte 52 m
Kenmerken
  • Hoogste beveiligingsniveau, voor categorie 5 vloeistoffen
  • Eenvoudig te installeren vanwege voorgemonteerde onderdelen
  • Geen risico van microbiële contaminatie als gevolg van hygiënische schieding van drinkwater van niet drinkbaar water
  • Geen hygiënisch gevaar vanwege DVGW-gecertificeerde vul- en spoel afsluiters.