Skip Ribbon Commands
Skip to main content

V5010Y0020

V5010Y0020

De Kombi-3-plus (blauw) is een voorinstelbare strangregelafsluiter met de mogelijkheid om via de spindel te vullen en af te tappen. De Kombi-3-plus...

Product omschrijving

De Kombi-3-plus (blauw) is een voorinstelbare strangregelafsluiter met de mogelijkheid om via de spindel te vullen en af te tappen. De Kombi-3-plus (blauw) wordt in de retourleiding gemonteerd en zorgt samen met een Kombi-3-plus (Rood) of Kombi-3-plus ZWART in de aanvoerleiding voor een hydraulisch uitgebalanceerd cv-systeem. Geschikt voor opbouw van een membraanregelaar voor drukverschilmeting.
  • In combinatie met de Kombi-3-plus (rood), of Kombi ZWART, is een membraanregelaar toe te passen. Ook nadat de installatie in gebruik is genomen kan de membraanregelaar zonder het systeem af te tappen worden gemonteerd.
  • Afsluitbaar

water of water-glycolmix (max. 50% glycol)

Technische specificaties

Medium water
DN 20 mm
Aansluiting binnendraad
Aansluiten accessoires door de spindel
Druktrap PN16
Maximum verschildruk 2 bar
Voorinstelbaar Ja
Medium temp. -20 ... 130 oC
Kvs 6,4
Afsluiterhuis Y-patroon
Materialen Klephuis van brons (RG5), binnenwerk van messing met EPDM O-ringen en PTFE-afsluiting, handwiel van blauw kunststof.
Plaats in installatie retour
Regelfunctie dubbele regeling, statisch balanceren
Automatisch balanceren Ja
Optie aftappen/vullen Ja
Kenmerken Kan worden omgebouwd naar automatische verschildruk regelaar door achteraf een menbraanregelaar toe te passen. Let op: bij gebruik van een verschildrukregelaar is een tweede afsluiter noodzakelijk om de impulsleiding tussen de aanvoer en retour aan te kunnen sluiten
Meer informatie http://www.hydronic-balancing.info/home-en.html
Aansluitmaat Rp 3/4 inch