Skip Ribbon Commands
Skip to main content

EEN NIEUW MONDIAAL BEDRIJF MET 130 JAAR INNOVATIE IN HUIS

Voortgekomen uit Honeywell is Resideo nu een onafhankelijk bedrijf dat een nieuwe impuls geeft aan slimme technologieën voor woningen. Onze goed ondersteunde smart home-oplossingen helpen mensen om zich comfortabel en veilig te voelen.

Met producten in 150 miljoen woningen en 5,6 miljoen aangesloten klanten is ‘Honeywell Home’ méér dan een naam op onze innovaties. Het maakt deel uit van onze belofte om dit erfgoed centraal te stellen bij alles wat we doen.

We hebben ongeveer 3.000 wereldwijd actieve en aangevraagde patenten – en we willen inspiratie uit het dagelijks leven blijven inzetten voor intuïtieve technologieën die betrouwbaar, gewenst en gemaakt zijn voor gebruikers.

Met onze Resideo Braukmann-producten en het Honeywell Home-portfolio bieden we onze klanten ideale producten en oplossingen voor zowel hun huidige als toekomstige behoeften.

RESIDEO BRAUKMANNPRODUCTEN. LOODVRIJ.

De naam Braukmann stond altijd al voor innovatie in de drinkwatersector. Onze Resideo Braukmann- kleppen zetten deze lange traditie voort – met een marktleidend en ecologisch verantwoord portfolio van loodvrije producten.

Bescherm ons belangrijkste bezit: drinkwater

Drinken, koken, wassen – het is allemaal afhankelijk van water. Water is op vrijwel elk gebied een essentiële hulpbron en bepalend voor de kwaliteit van leven, wat verspilling onverantwoord maakt.

De sleutel zijn drinkwaterarmaturen en -systemen die zorgen voor zuiverheid en hygiëne. Met onze sterke productfamilie staat Resideo voor innovatie van hoogwaardige oplossingen in de drinkwatersector, zoals drukreduceerregelaars, waterfilters en terugstroombeveiligingen.

We hebben Braukmann in 1980 overgenomen van de oprichter. Geïnstalleerd in meer dan 18 miljoen huizen en vertrouwd door meer dan 100.000 installateurs, dragen onze waterproducten opnieuw de oorspronkelijke naam. Kies voor Resideo Braukmann-producten voor zuiver drinkwater van de hoogste kwaliteit.

ONTDEK HET BRAUKMANN-PORTFOLIO

ONTDEK Braukmann Water producten

Schoon water is van levensbelang. Het is elke dag nodig om te drinken, koken en wassen. Resideo biedt een breed scala aan oplossingen die van belang zijn voor de infrastructuur van drinkwaterwaterbehandeling en -veiligheid. De oplossingen van Braukmann Water Controls houden water schoon en veilig, in zowel particuliere als industriële installaties.

Inschrijven voor marketing communicatie

Ik ontvang graag gepersonaliseerde marketing van de Resideo groep* via e-mail en andere online messaging platformen.

Heb je je al ingeschreven en wil je je uitschrijven? Klik dan op deze link.

*Onze groepsmaatschappijen staan hier vermeld.