Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Draadloze zoneregeling voor vloerverwarming

​De HCE80 is een draadloze zoneregelaar die tot acht afzonderlijke ruimtes onafhankelijk van elkaar kan verwarmen of koelen. De temperatuur kan in de verschillende, zoals de slaapkamer, woonkamer of studiekamer worden opgenomen door temperatuuropnemers HCF82. Deze opnemers sturen een signaal naar de HCE80, die op zijn beurt zorgt dat de juiste temperatuur wordt aangeleverd in de betreffende zones. Op de HCE80 kan voor elke zone ook de Honeywell Home kamerthermostaat DTS92 en/of Round Wireless worden toegepast.
Het voordeel van toepassing van een van deze kamerthermostaat is dat de temperatuur van de betreffende zone apart van de overige zones kan worden ingesteld.
Daarnaast kan men ook kiezen voor de draadloze klokthermostaat Honeywell Home CMT927, die voorzien is van een onafhankelijk en automatisch tijd- en temperatuurprogramma. Bij toepassing van deze klokthermostaat in de eerste zone is het bijvoorbeeld mogelijk om ook voor alle overige zones de nachtverlaging tegelijk te regelen.

Specificaties

Producten

HCE80 vloerverwarmingregeling
  • Intelligente, draadloze zone-/vloerverwarmingsregelaar
  • Geschikt voor zowel verwarmen als koelen
  • Tot acht onafhankelijk instelbare temperatuurzones
  • Te combineren met evohome voor een compleet individuele ruimteregeling
 
CMT927
De Honeywell Home Chronotherm Wireless (CMT927A1019 en voorheen ook wel Honeywell Home Chronotherm Wireless CMT927RF genoemd) is een zelfdenkende, draadloze aan/uit klokthermostaat die geschikt is voor elk cv-toestel. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft men nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet 's nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.
 
T87RF2025 Draadloze Honeywell Home kamerthermostaat
Met de Round Wireless T87RF2025 beschikt u over een flexibele draadloze thermostaat, die in vele toepassingen kan worden gebruikt. Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan de Round Wireless worden toegepast in combinatie met de HCE80 vloerverwarmingsregelaar. Ook kan de Round Wireless eenvoudig worden toegevoegd aan evohome voor een complete zoneregeling. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd en combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit.
 
 
DTS92A kamerthermostaat
Draadloze digitale ruimtethermostaat waarmee de temperatuur ter plaatse kan worden versteld en de gemeten temperatuur direct doorgegeven wordt aan evohome. De overtreffende trap in individueel instelbaar woon- en werkcomfort.
 
evohome Wi-Fi bedieningsinterface
Het full colour touchscreen display is het brein van uw verwarmingsysteem, waarmee u uw verwarming per zone kunt programmeren. Het verlichte scherm is door de intuïtieve bediening eenvoudig in gebruik en geeft direct inzicht in de temperaturen van uw woning.
 
HR92
Het lokaal instellen van de temperatuur kan via radiatorregelaars. Goed uitleesbaar en energiebesparend. Op basis van de warmtevraag wordt de verwarming efficiënt aangestuurd en dankzij de 2-weg communicatie staat deze continu in verbinding met het bedieningspaneel.
 
HCF82 Draadloze temperatuuropnemer
De Honeywell Home HCF82 is een draadloze temperatuuropnemer (of temperatuurvoeler). Deze temperatuurvoeler kan worden gebruikt bij de klimaatsystemen evohome en HCE80 en voorzien de centrale regelunit van informatie betreffende de temperatuur in een bepaalde kamer of zone.

De HCF82 temperatuuropnemer is een alternatief voor de draadloze instelbare temperatuuropnemer HCW82.
 
HRA80
Antenne voor de HCE80 voor draadloze communicatie tussen HCE80 en het evohome bedieningspaneel (ATC928G3000) en temperatuuropnemers.
 
BDR91A1000 Draadloze aan/uit-module
De BDR91A1000 heeft een draadloze communicatie met de evotouch, Round Wireless of Chronotherm Wireless en schakelt het cv-toestel of een zone-afsluiter in bij warmtevraag.

De Honeywell Home BDR91A1000 is het ketelrelais, waarmee het evohome klimaatsysteem of de Chronotherm Wireless draadloze klokthermostaat een cv-ketel kan inschakelen bij warmtevraag vanuit de woning of een van de kamers. De BDR91A1000 wordt aangesloten op het aan/uit contact van het cv-toestel, maar is ook geschikt om de stadsverwarmingsafsluiter Y-VC8015 of de zoneregelafsluiter Y-VC8615 aan te sturen.

De Honeywell Home BDR91A1000 wordt gevoed met 220V via het stroomnet.
 
MT4-230-NC
Thermische servomotoren (schroefdraad M30 x 1,5) die de groepen op de verdeler van de vloerver- warming openen en sluiten op basis van warmtevraag vanuit de woning.
 
HCS80
Uitbreidingsmodule waarmee op de HCE80 maximaal 8 zones apart kunnen worden geregeld. Maximaal 24 motoren kunnen worden aangestuurd.