Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Meer controle en comfort, minder energieverbruik

evohome Wi-Fi biedt de overtreffende trap op het gebied van controle en woongenot. De combinatie van een reeks slimme technologieën optimaliseert het comfort in een woning op eenvoudige wijze. Met het overzichtelijke bedieningspaneel of een of meer HR92-radiatorregelaars kan de verwarming per ruimte apart worden geregeld. Zo blijft bijvoorbeeld de studeerkamer boven aangenaam warm als in de woonkamer beneden de open haard brandt. Dat is Total Connect Comfort (TCC) van Honeywell Home!​
Met evohome Wi-Fi kan elke kamer op afstand individueel worden ingesteld met de handige Total Connect Comfort-app voor tablets en smartphones (IOS en Android). Daarmee kan het comfort geregeld worden vanaf de werkplek, vanuit een restaurant of gewoon thuis op de bank. Behalve voor woningen is evohome Wi-Fi ideaal voor praktijkruimtes aan huis of salons die alleen bij gebruik verwarmd hoeven te zijn. Ook voor multifunctionele locaties zoals clubgebouwen, buurthuizen of kleine kantoorpanden biedt evohome Wi-Fi de perfecte oplossing.

Voordelen

Toepassingen & Producten

ATC928G3000
Centraal bedieningspaneel waarmee voor 12 zones een uniek tijd/temperatuurprogramma kan worden ingesteld.
 
HR92
Draadloze radiatorregelaar (schroefdraad M30 x 1,5) voor een nauwkeurige temperatuurregeling met adaptieve, zelflerende aanwarming, temperatuurbegrenzing en open raam-beveiliging.
 
HCE80
Vloerverwarmingsregelaar waarmee standaard 5 en maximaal 8 zones apart kunnen worden geregeld. Per zone kunnen maximaal 3 motoren worden aangestuurd.
 
HCS80
Uitbreidingsmodule waarmee op de HCE80 maximaal 8 zones apart kunnen worden geregeld. Maximaal 24 motoren kunnen worden aangestuurd.
 
HRA80
Antenne voor de HCE80 voor draadloze communicatie tussen HCE80 en het evohome-bedieningspaneel (ATC928G3000) en temperatuuropnemers.
 
HCF82
Draadloze temperatuuropnemer.
 
T87RF2025
Draadloze digitale ruimtethermostaat, eenvoudig aan de muur te plaatsen.
 
MT4-230-NC
Thermische servomotoren (schroefdraad M30 × 1,5) die de groepen op de verdeler van de vloerverwarming openen en sluiten op basis van warmtevraag vanuit de woning.
 
BDR91A1000
Aan/uit-RF-module voor aan/uit-aansturing van 24/230V-cv- toestel, -systeempomp of -afsluiter.
 
R8810A1018
OpenTherm-RF-module voor modulerende aansturing van een CV-toestel voorzien van OpenTherm.
 
V2000
Thermostatische radiatorafsluiters voor optimale temperatuurregeling in combinatie met de HR92. Leverbaar in verschillende aansluitmaten en uitvoeringen.
 
DU145
Drukverschil-overstortregelaar als bypass tussen de aanvoer- en retourleiding voorkomt stromingsgeluiden en verzekert de cv-watercirculatie.
 
 
Y-VC8015
Gemotoriseerde tweewegregelafsluiter 24V voor open/dicht-regeling, ook leverbaar met vervolgcontact. Met deze regelset is evohome ook in stadsverwarmingsinstallaties toepasbaar.