Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Round Connected: profiteer van optimale controle

Het vertrouwde ‘rondje’ van Honeywell Home is er nu ook in Connected uitvoering. Een eenvoudig te bedienen thermostaat die ook op afstand kan worden geregeld via een overzichtelijke app. Zeer betrouwbaar qua werking en superefficiënt qua gebruik. Het verlichte scherm geeft duidelijk de temperatuur aan. Informatie die ook inzichtelijk is via de app Total Connect Comfort (TCC).
Er is een Round Connected voor aan/uit- en voor modulerende OpenTherm-cv-toestellen, waardoor de thermostaat geschikt is voor elk verwarmingssysteem. De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld op de Round of via smartphone of tablet. Er kan ook een weekprogramma ingesteld worden via de TCC-app, waardoor de Round een klokthermostaat wordt. Zo is het wooncomfort vanaf elke willekeurige locatie te bedienen. En dat betekent maximaal comfort tegen minimale energiekosten.

Voordelen

Producten & Toepassingen

Get connected!
Met Round Connected van Honeywell Home krijgt ù de controle. Over de verwarming, over het comfort en over de energierekening. Dé oplossing voor mensen die een betrouwbare regeling wensen en bovendien graag de baas zijn over hun portemonnee. Voor elke woning is er een Round Connected die past.

Round Connected Modulation (Y87C2004)

Round Connected Modulation-thermostaat en internet-gateway.

Modulerend met OpenTherm® ja
Draadloos nee
Te bedienen met de TCC-app ja
7 daags-programma en bediening ja, via de TCC-app
Installatie op bestaande modulerende montageplaat

Round Connected Wireless On/Off (Y87RFC2032)

Round Connected Wireless On/Off-thermostaat, aan/uit-ontvanger en internet-gateway.

Modulerend met OpenTherm® nee
Draadloos ja (werkt op twee AA-batterijen)
Te bedienen met de TCC-app ja
7 daags-programma en bediening ja
Installatie draadloze installatie aan de muur