Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Leren is investeren

Voordeel voor u en uw klanten.

 
Resideo verzorgt trainingen over Honeywell Home-producten. In een dag- of dagdeel doet u actuele kennis op en gaat u actief en praktisch aan de slag. Met onze trainingen kunt u uw klanten beter en sneller van dienst zijn en een voorsprong nemen op de concurrentie. De trainingen zijn kosteloos en volledig verzorgd. Uw aanmelding is van harte welkom. Doe het vandaag nog!
Al onze trainingen kunt u kosteloos bijwonen en ze zijn volledig verzorgd, inclusief parkeren, lunch en trainingsfaciliteiten. U mag naar elke training een collega meenemen. Alle trainingen worden gegeven in het Resideo Trainingcentre in Diegem.

 

Zoneregeling: elke kamer op temperatuur
 
Na deze training beschikt u over de kennis om direct effectief aan de slag te gaan. U heeft inzicht in de voordelen van een zoneregeling en begrijpt alle mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en evohome snel en correct te plaatsen. Evohome is toepasbaar op alle soorten verwarmingsbronnen, van cv-toestel tot warmtepomp. En op installaties die werken via radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan. Meldt u meteen aan voor deze leerzame dag vol toepassingen, tips en trucs.

 

 

Update uw evohome-kennis

Evohome blijft zich ontwikkelen. Houd uw kennis up-to-date en blijf volledig op de hoogte van de nieuwste features. Om goed aan te blijven sluiten op de behoeften en wensen van uw klanten volgt u de evohome-opfristraining. U spijkert uw kennis en kunde bij en er is veel ruimte om specifieke vragen te stellen over uw eigen ervaring met de zoneregeling van evohome. U kunt rekenen op een leerzame middag vol praktijktoepassingen, tips en trucs.

 

 

 

 

Online training

Volg waar en wanneer u wilt de gratis Resideo online cursussen die uw kennis vergroten en uw vaardigheden een boost geven. Resideo eLearning heeft goede en gedegen trainingscursussen beschikbaar en er komen er steeds meer bij.