Skip Ribbon Commands
Skip to main content

SMART WATER – OKOS VÍZKEZELÉS - 2022. március 22.
A POLI.design és a Resideo meghívja Önt a fenntartható vízgazdálkodással kapcsolatos online konferenciára

A víz világnapja alkalmából rendezett nemzetközi vendégeket felvonultató kerekasztal beszélgetés 2022-ben is visszatér és új témával jelentkezik: Fenntartható vízgazdálkodás a jövőben címmel.

A nemzetközi szakértők megosztják 360 fokos, globális, innovációs megközelítésüket, esettanulmányaikat a résztvevőkkel és konkrét intézkedéseket javasolnak a lakossági szektor vízgazdálkodásának és -felhasználásának javítására.

Ha túlzott fogyasztást és pazarlást, ismert vagy rejtett vízszivárgást, vagy vízgazdálkodási nehézségeket tapasztal, csatlakozzon hozzánk, hogy megbeszéljük azokat a kihívásokat, amelyekkel a vállalatok szembesülnek az EU által meghatározott fejlesztési irányelvek és figyelemfelkeltő kampányok betartása során.

A Smart Water online nemzetközi konferenciát 2022. március 22-én 15.30-kor rendezzük meg, a konferencia nyelve angol. A kerekasztal beszélgetés során a vendégek innovatív meglátásaikat és megoldásokat osztanak meg a vízgazdálkodással és vízfogyasztással kapcsolatos tervezéssel, szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatban. Ismerjen meg új lehetőségeket egy fenntarthatóbb jövőért a vízgazdálkodásban.

Ne maradjon le, foglalja le most helyét!