Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

  Blokverwarming

  Het is een bekende klacht in veel wat oudere woningen in grote steden: vanwege blokverwarming is het niet mogelijk om een centrale thermostaat te gebruiken. De verwarming wordt in deze huizen geregeld door ouderwets de radiatoren open en dicht te zetten. Dat is vervelend en maakt zuinig omgaan met energie lastig. Gelukkig is het in die situaties nu ook mogelijk te genieten van een optimaal comfort, dankzij draadloze regeltechniek.

  Voordelen

  Toepassingen & Producten

  evohome Wi-Fi bedieningsinterface
  Het fullcolour-aanraakscherm is het brein van het verwarmingssysteem, waarmee u de verwarming per zone kunt programmeren. Het scherm is verlicht en is door de intuïtieve bediening eenvoudig in gebruik: de display geeft direct inzicht in de temperaturen van de woning.
   
  Chronotherm Wireless
  Een draadloze thermostaat, voor veel mensen is het een uitkomst. Niet langer bent u verplicht de thermostaat te monteren op die onhandige plaats naast een deur, of tegenover een raam waardoor regelmatig de zon op de thermostaat schijnt. In talloze situaties komt een draadloze klokthermostaat goed van pas!
   
  HR92
  De lokale instelling van de temperatuur kan via radiatoregelaars, die goed uitleesbaar en energiebesparend zijn. Op basis van de warmtevraag wordt de verwarming efficiënt aangestuurd en dankzij de tweewegscommunicatie staat de verwarming continu in verbinding met het bedieningspaneel.
   
  TheraPro HR90
  Met de Honeywell Home TheraPro HR90 elektronische radiatorthermostaat kunt u de ruimtetemperatuur exact instellen naar uw behoefte en tevens energie besparen. De TheraPro HR90 is een elektronische radiatorregelaar die design, comfort en energiebesparing combineert. De radiatorthermostaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd op alle standaardradiatorkranen. Het digitale display is verstelbaar en eenvoudig uit te lezen.