Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Bedrade zoneregeling voor vloerverwarming

​De HCE20 is een bedrade zoneregelaar die maximaal zes afzonderlijke ruimtes onafhankelijk van elkaar kan verwarmen of koelen. Bij de HCE20 is elke zone is voorzien van een Honeywell Home modulerende thermostaat. Voor elke zone kunnen de tijd en temperatuur apart worden ingesteld. Dat is ideaal als het huishouden uit meerdere personen bestaat, die ieder een eigen comfortwens hebben of voor een praktijk aan huis, die alleen wordt verwarmd als er gebruik van wordt gemaakt.
Het basisprincipe is eigenlijk heel eenvoudig: er wordt geen onnodige energie verbruikt en het comfort is perfect afgestemd op de wensen van de gebruiker.

​Bij elk zone wordt een Honeywell Home kamer- of klokthermostaat toegepast. Als op de eerste zone een klokthermostaat wordt aangeslot.
​De klokthermostaat Chronotherm Vision Modulation is bij toepassing van koeling ook geschikt om automatisch om te schakelen tussen verwarmen en koelen. In dat geval kunnen kamerthermostaten Round Modulation Verwarmen/Koelen in de overige zones worden toegepast en wordt de temperatuur ook perfect geregeld op het moment dat de zomer zich van zijn beste kant laat zien.

Voordelen

Toepassingen & Producten

 
HCE20
Bedrade zone- en vloerverwarmingsregelaar voor maximaal 6 zones/ruimtes (max. 4 slanggroepen per zone) voor het regelen van zowel verwarming als koeling. Elke zone kan individueel geregeld worden middels een Round Modulation thermostaat. De ruimtethermostaten communiceren via OpenTherm® en dus kunnen enkel de volgende thermostaten worden toegepast: Chronotherm Touch modulation, Round modulation, Round modulation voor verwarmen/koelen. Indien op zone 1 een Chronotherm Touch Modulation wordt toegepast kan voor de overige zones centraal de nachtverlaging en/of de omschakeling naar verwarmen/koelen worden geregeld. Voorzien van intern ketelrelais (zowel aan/uit als OpenTherm®) en pomprelais. Duidelijke LED-indicatie voor in bedrijf, storing en controlefuncties en een 'override' uitgang bij koelbedrijf beschikbaar (badkamerfunctie).
 
 
TH8210M1003
Efficiënt, energiezuinig en eenvoudig in gebruik! Uit marktonderzoek is gebleken dat er steeds meer behoefte is aan een universeel toepasbare klokthermostaat, die eenvoudig te installeren, eenvoudig te bedienen én energie-efficiënt is. Om die reden introduceert Honeywell Home de Chronotherm Touch Modulation. Een compacte, maar zeer complete klokthermostaat met een gegarandeerde werking op elke OpenTherm-ketel die supereenvoudig te installeren is!
 
T87M
Wanneer optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening, is de Round Modulation T87M2018 de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling.
 
T87HC Round Heat/Cool Modulation
Warm in de winter, koel in de zomer. Met de vernieuwde Round Heat/Cool T87HC2011 is de temperatuur in de woning altijd optimaal. Het omschakelen van verwarmen naar koelen wordt eenvoudig geregeld met een enkele druktoets.
 
MT4-230-NC thermische motor
De MT4-230-NC is een thermische servomotor (schroefdraad M30 x 1,5) die de groepen op de verdeler van de vloerverwarming opent en sluit op basis van de warmtevraag vanuit de woning.