Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Evohome Wi-Fi

​evohome Wi-Fi - Creëer de perfecte comfortzone
Honeywell Home introduceert evohome Wi-Fi. Hét brein van de centrale verwarming. Een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar, die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt. Hierdoor profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment.
Met de slimme zoneregeling is het namelijk mogelijk om alleen die ruimten te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van constant het hele huis. En dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel!

Specificaties

Producten

 
evohome Wi-Fi bedieningsinterface
Het full colour touchscreen display is het brein van uw verwarmingsysteem, waarmee u uw verwarming per zone kunt programmeren. Het verlichte scherm is door de intuïtieve bediening eenvoudig in gebruik en geeft direct inzicht in de temperaturen van uw woning.
 
HR92
Het lokaal instellen van de temperatuur kan via radiatorregelaars. Goed uitleesbaar en energiebesparend. Op basis van de warmtevraag wordt de verwarming efficiënt aangestuurd en dankzij de 2-weg communicatie staat deze continu in verbinding met het bedieningspaneel.
 
ATF800 Tafelstandaard met voedingskabel ten behoeve van evohome Wi-Fi
Met de elegante tafelstandaard/oplader kan evohome Wi-Fi op elke gewenste plaats worden neergezet. evohome kan eenvoudig van de tafelstandaard (ATF800) worden afgenomen en op de bank of vanuit de luie stoel worden bediend.
 
ATF700 Een set van 3 verwisselbare frontcovers ten behoeve van de evohome Wi-Fi
Een set van 3 verwisselbare frontcovers ten behoeve van de evohome Wi-Fi. Deze covers zijn eenvoudig te verwisselen en zo kunt u uw evohome aanpassen aan uw interieur. De covers komen in de kleuren gepolijst zwart, geborsteld metaal en hoogglans wit.
 
HCE80 vloerverwarmingregeling
  • Intelligente, draadloze zone-/vloerverwarmingsregelaar
  • Geschikt voor zowel verwarmen als koelen
  • Tot acht onafhankelijk instelbare temperatuurzones
  • Te combineren met evohome voor een compleet individuele ruimteregeling
 
T87RF2025 Draadloze Honeywell Home kamerthermostaat
Met de Round Wireless T87RF2025 beschikt u over een flexibele draadloze thermostaat, die in vele toepassingen kan worden gebruikt. Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan de Round Wireless worden toegepast in combinatie met de HCE80 vloerverwarmingsregelaar. Ook kan de Round Wireless eenvoudig worden toegevoegd aan evohome voor een complete zoneregeling. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd en combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit.
 
 
DTS92A
Draadloze digitale ruimtethermostaat waarmee de temperatuur ter plaatse kan worden versteld en de gemeten temperatuur direct doorgegeven wordt aan evohome. De overtreffende trap in individueel instelbaar woon- en werkcomfort.
 
HCF82 Draadloze temperatuuropnemer
De Honeywell Home HCF82 is een draadloze temperatuuropnemer (of temperatuurvoeler). Deze temperatuurvoeler kan worden gebruikt bij de klimaatsystemen evohome en HCE80 en voorzien de centrale regelunit van informatie betreffende de temperatuur in een bepaalde kamer of zone.

De HCF82 temperatuuropnemer is een alternatief voor de draadloze instelbare temperatuuropnemer HCW82.
 
BDR91A1000 Draadloze aan/uit-module
De BDR91A1000 heeft een draadloze communicatie met de evotouch, Round Wireless of Chronotherm Wireless en schakelt het cv-toestel of een zone-afsluiter in bij warmtevraag.

De Honeywell Home BDR91A1000 is het ketelrelais, waarmee het evohome klimaatsysteem of de Chronotherm Wireless draadloze klokthermostaat een cv-ketel kan inschakelen bij warmtevraag vanuit de woning of een van de kamers. De BDR91A1000 wordt aangesloten op het aan/uit contact van het cv-toestel, maar is ook geschikt om de stadsverwarmingsafsluiter Y-VC8015 of de zoneregelafsluiter Y-VC8615 aan te sturen.

De Honeywell Home BDR91A1000 wordt gevoed met 220V via het stroomnet.