Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Op basis van de recente Covid-19 overheidsmaatregelen, heeft Resideo besloten om ons trainingsprogramma aan te passen in " Online Training" om u toch op een veilige manier te kunnen trainen.

Online leren is ook investeren

Online Trainingsaanbod

 

Evohome online training
Na deze training beschikt u over de kennis om direct effectief aan de slag te gaan. U heeft inzicht in de voordelen van een zoneregeling en begrijpt alle mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en evohome snel en correct te plaatsen. Evohome is toepasbaar op alle soorten verwarmingsbronnen, van cv-toestel tot warmtepomp. En op installaties die werken via radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan. Meldt u meteen aan voor deze leerzame sessie vol toepassingen, tips en trucs.

 

Update uw evohome-kennis
Evohome is vernieuwd en biedt u daarmee de mogelijkheden om aan de wensen uw klanten te voldoen. Na deze training beschikt u over de kennis om daarmee direct effectief aan de slag te gaan. U heeft daarmee inzicht in de nieuwe afstemming op lage temperatuur installaties en de aansturing van warmtepompen. Het biedt u mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en het vernieuwde evohome snel en correct te plaatsen. Meldt u meteen aan voor deze leerzame sessie vol toepassingen, tips en trucs.

 

Online training
Volg waar en wanneer u wilt de gratis Resideo online cursussen die uw kennis vergroten en uw vaardigheden een boost geven. Resideo eLearning heeft goede en gedegen trainingscursussen beschikbaar en er komen er steeds meer bij.