Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    
Training zoneregeling, optimaal regelen per vertrek met evohome

 

 
Honeywell biedt trainingen aan om alle ‘ins & outs’ van evohome te weten te komen en alle functies zo goed mogelijk toe te kunnen passen. Maak er gebruik van! El k installatiebedrijf mag zich met maximaal twee personen inschrijven voor deze waardevolle workshops, die dit jaar op drie locaties in Nederland worden gegeven. Meld u meteen aan voor deze leerzame dag vol toepassingen, tips & tricks.

 

Opfristraining evohome zoneregeling

 

Honeywell biedt sinds 2010 de training evohome aan. Zo maakte u kennis met alle ‘ins & outs’ van deze slimme zoneregeling. Nu wil u graag die kennis weer ophalen met de voor u relevante toepassingen die deze unieke zoneregeling biedt.

 

Waterzijdig inregelen en CV-optimalisatie

 

Honeywell biedt u met deze training de kennis om effectief met waterzijdig inregelen aan de slag te gaan. Praktische oplossingen, tip’s and tricks en aandacht voor het optimaal afstellen van de CV-installatie op bijvoorbeeld zone-regelingen of weersafhankelijk geregelde installaties. Het nut van waterzijdig inregelen en optimaliseren krijgt momenteel ruime aandacht in de media en levert u daardoor een kwalitatieve klantengroep op. Neem met deze training een voorsprong op collega’s.