Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Zoneregeling Y-VC

Regel het comfort zoals ú dat wenst met de stadswarmte- en zoneregelset. Met de set kunt u stadswarmteregeling optimaliseren en een zoneregeling realiseren in nieuwe en bestaande installaties. De regelsets zijn volledig voorgemonteerd en er zijn geen extra aansluitmaterialen nodig.
De regelsets kunnen, afhankelijk van uw woonwens, aangestuurd worden door elke Honeywell Home aan/uit-thermostaat naar keuze. De snelle geruisloze werking zorgt voor een perfecte comfortregeling. De sets hebben een compacte, onderhoudsvrije afsluiter-motorcombinatie, zijn geschikt voor alle 24V aan/uit-thermostaten van Honeywell Home en hebben een lange en betrouwbare levensduur.

Voordelen

Toepassingen & Producten

De stadsverwarmingset is ontwikkeld met het zogenaamde plug & play principe. Zo wordt de set standaard compleet geleverd. Met een bedrade trafo en aansluiting voor een 2-draads 24V aan/uit-thermostaat wordt installatie vereenvoudigd en kostbare tijd bespaard. De keuze in 22 millimeter knel of 3/4” aansluitdraad in combinatie met een kvs-waarde van 6,4 maakt het een universeel te monteren product. Om een uitstekende regelperformance te garanderen, is er gekozen voor een omlooptijd van 18 seconden. In combinatie met de Honeywell Home-thermostaten, die hier perfect op werken, wordt zo een optimaal comfort verkregen. Uit ervaring kunnen we stellen dat de Honeywell Home Y-VC stadsverwarmingset betrouwbaar is onder extreme omstandigheden. Dit komt onder andere doordat het bestand is tegen 4 bar verschildruk en zelfs tegen 20 bar statische druk. Iets wat de betrouwbare werking in stadsverwarming en collectieve installaties ten goede komt. En dat ook nog eens geluidsarm!