Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Нова кампания – Митко сам в къщи

Решенията за интелигентен дом от Honeywell Home се адаптират към начина ви на живот. Продуктите, доставяни от Resideo, осигуряват комфорт, както по отношение към оптималната температура у дома, така и към усещането за сигурност. В същото време, благодарение на съвременните термостати можем значително да намалим сметките за енергията у дома. Именно затова възникна нова, международна кампания „Сам в къщи“, която по изненадващ начин ни запознава с оборудването за сигурен дом. Героят на клипа остава сам у дома и изживява приключения, които му помагат да тества продуктите на Honeywell Home.
Клипът представя решения за интелигентен и сигурен дом. Камерата за сигурност, сензорът за въглероден оксид, алармата за дим, термостатът и детекторът за теч и против замръзване са включени в историята, главният герой на която, е 12-годишно момче. Хлапето, в отсъствие на родителите си, си организира забавления у дома. Благодарение на продуктите на Honeywell Home, момчето, от една страна, избягва опасности, а от другата страна, хубаво се забавлява, а пък родителите комфортно прекарват времето извън дома, като всичко се намира под техен контрол.

Благодарение на Митко, зрителите ще научат, по какъв начин продуктите на Honeywell Home могат да им помогнат:

  • да поддържат комфортна температура у дома, като същевременно спестяват енергия, благодарение на интелигентните термостати
  • да следят потенциалните инциденти у дома чрез интелигентните камери
  • да получават предупреждение за течове на вода, преди да станат „езера“ чрез използването на иновативни детектори на теч
  • да пазят семействата си от невидимата заплаха от СО чрез набор от модерни аларми за CO емисии
  • да предпазват домакинствата си от пожари, като инсталират авангардни аларми за дим в домовете сиГледайте клипа:

Клипът е хумористичен и само представя продуктите. Помнете, че инсталирането на продуктите Honeywell Home трябва да се извърши от сертифициран инсталатор.Кампанията е подготвена за 17 страни, в това число България, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Нидерландия, Швеция, Норвегия, Румъния, Словакия, Украйна и Унгария.