Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ДОБРЕ ДОШЛИ В RESIDEO

Доволни сте от вашите Honeywell Home продукти? Чудесно, защото запазваме добрите неща.


Изключителните продукти и услуги, на които сте разчитали, са тук. Както и опитът. Защото всички, които ви предлагат продуктите на Honeywell Home, от дизайнерите до инженерите по иновации, са намерили нов дом тук, в Resideo.

НАЙ-ВАЖНОТО МЯСТО В СВЕТА

Винаги сме се фокусирали върху големите идеи, които променят света. Сега се фокусираме само върху най-важното място в света. света - вашия дом.

Идвайки с над 130 години инженерен опит като наследство, сега се фокусираме изключително върху дома.

ЗАЩО RESIDEO?

Ние сме частта от вашия дом, която се грижи за най-важното в него, като ви дава свободата да се грижите за това, което прави дома ви дом.

ЗАПОЗН АЙТЕ СЕ
С ПОД ДЪРЖАНИЯ ДОМ

КОМФОРТ

Контрол на температурата, влажността, качеството на въздуха и вентилация в помещенията, за да се чувствате вкъщи си като у дома си. С интелигентни, интуитивни решения Honeywell Home, които оптимизират домашния комфорт, ние помагаме на милиони хора да се чувстват като у дома.


СИГУРНОСТ

От детектори за течове на вода до камери за наблюдение - нашите Honeywell Услуги и решения за безопасност и сигурност в дома ви помагат да сте информирани за заобикалящата ви среда и ви помагат да се ориентирате за опасностите, преди те да се превърнат в бедствия.


ВОДА

Водните инсталации са важна част от вашия дом и среда. Нашите продукти надхвърлят филтрирането, почистването и омекотяването на водата, което води до истинско разбиране за потребление на вода с продуктите на Buoy, което ви дава по-голям контрол върху вашия бюджет, употребата на уредите и опазването на природните ресурси.


ЕНЕРГИЯ

Наличието на възможност за наблюдение и управление на потреблението на енергия в дома не само помага да се спестят пари, но може да удължи живота на оборудването в цялата къща, намалявайки износването.


НАШЕТО НАСЛЕДСТВО

130 години иновации в дома

Днешните ни свързани технологии са свързани с миналото ни, като споделят основа, изградена върху доказан опит. Много елементи от богатата колекция от решения за домашен комфорт и сигурност, които ви предлагаме, носят етикета на продуктите Honeywell Home от Resideo.

Ангажирани да бъдем водещи

Чрез нашите продукти Honeywell Home притежаваме приблизително 3 000 активни и чакащи патента в световен мащаб - и възнамеряваме да продължим да намираме ежедневно вдъхновяващи моменти, за да предоставяме интуитивни технологии, които са надеждни, желани и създадени за вашите комфорт.

Наследено доверие

С продукти в над 150 милиона домакинства и 5,6 милиона свързани клиенти, марката Honeywell Home е нещо повече от име на нашите иновации; тя е част от нашето обещание да запазим дома в центъра на всичко, което правим.

КАКТО ПРЕДИ.
НО ПО-ДОБРЕ

Искаме да ви улесним. Затова всички наши продукти ще продължат да работят безпроблемно с нашите нови приложения и софтуер. В бъдеще ще имате на разположение абсолютно същата разширяваща се мрежа от монтажници.

Създадохме - и непрекъснато разработваме - начини да подобрите комфорта и сигурността си. И правим това чрез усъвършенствана свързаност, която е интуитивна и лесна за използване. Единствените разлики, които ще забележите в бъдеще ще бъдат новите технологични пробиви които ще направим, за да подобрим живота ви в у дома.

ДРУГИ НАЧИНИ, ЧРЕЗ КОИТО RESIDEO СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИЯ ДОМ

Други продукти и решения, предоставящи безценни услуги за дома под знака на Resideo.

Цялостни решения за дома

С продукти, вариращи от термостати през продукти за сигурност и наблюдение до инсталации за управление на водите, също и решения даващи възможност за управление на енергията. Resideo предлага всеобхватни решения за целия дом.

Управление за жилищни сгради

Известен като един от най-добрите в света с приложения в над 150 милиона домакинства по света, за да направи домовете по-безопасни, по-удобни и ефективни.

ПО-ДОБРИ ЗАЕДНО

Онова, което прави дома толкова ценен за живеещите в него, е в основата на това, което поддържа всичко в него свързано. Продуктите, услугите и абонаментите на Resideo се поддържат от приложения, които ви дават възможност да поддържате всичко свързано в своя живот.

ВЗЕМЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО

Направете приложението Resideo свое приложение за управление на всички свързани устройства Honeywell Home навсякъде и по всяко време.

ВСИЧКИ В СЕМЕЙСТВОТО

Животът е сложен, но свързването с Resideo не е. Ние сме подготвени да работим с различни популярни свързани устройства, за да ви държим близо до това, което е важно.

РАБОТИ СЪС...

Нашите продукти, приложения и услуги работят в хармония с водещите екосистеми за интелигентен дом.

Желаете ли да узнаете първи?

Бъдете първият, който ще узнае. Получавайте всички последни новини за приборите за сигурност, иновациите и начините, по които помагаме на клиентите си

Изпращайки този формуляр, Вие се съгласявате да получавате персонализирани маркетингови съобщения от Honeywell Home и Resideo. За повече информация, моля проверете нашата Политика за поверителност! Можете да се отпишете по всяко време.