Skip Ribbon Commands
Skip to main content

CMAPT TEPMOSTAT T6

Бъдете cпoкoйни, кaтo знaeтe, чe тoзи тeрмocтaт e cъздaдeн oт кoмпaниятa, пoмoгнaлa зa изпрaщaнeтo нa Лyнaтa.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СМАРТ ТЕРМОСТАТА T6

Хората се доверяват на нашия над 100-годишен опит, за което време направихме пътуването по въздух по-безопасно и помогнахме за изпращането на човек на Луната. Сега можете да сте спокойни с иновативния термостат, който се приспособява към вашия график, помага ви да пестите енергия и прави дома ви по-интелигентен. За създаването му работихме заедно с някои от нашите най-добри инженери. Така че да можете да управлявате комфорта в дома си отвсякъде.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА, БАЗИРАН НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО (ГЕОЗОНИРАНЕ)

Управлявайте отвсякъде чрез смартфон или таблет. Приложението Lyric се грижи за всичко в дома ви, като използва данните за местоположението на смартфона ви, за да определя дали сте вкъщи или навън. Така ще пестите енергия, когато сте извън дома, и ще сте сигурни, че температурата ще е идеална, когато се приберете.

ПРОГРАМИРУЕМ, РЕГУЛИРУЕМ, ПРИСПОСОБИМ

Знаем, че животът е непредсказуем. Затова можете да изберете 7-дневно планиране или да го промените дистанционно, ако плановете ви се променят.

СВЪРЖЕТЕ ДОМА СИ

Смарт термостатът T6 работи с Apple HomeKit и Amazon Echo, за да се грижи за домашния ви комфорт и да поддържа дома ви свързан сега и в бъдеще.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛА С ПРИЛОЖЕНИЕТО HONEYWELL HOME

На плажа. В самолета. На бюрото. Бъдете спокойни, като знаете, че можете да управлявате смарт термостата T6 просто и лесно – отвсякъде и по всяко време.

  • За да можете да го инсталирате бързо, приложението Honeywell Home ще ви направлява стъпка по стъпка през процеса на настройка.
  • Съвместимото с Android и iOS приложение ви позволява да управлявате смарт термостата Т6, така че комфортът у дома ви винаги да е във ваши ръце.
  • Можете да свържете няколко смартфона и таблета към термостата за цялото семейство.

ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ

Honeywell Home знае колко време ви е необходимо, за да пристигнете у дома при идеалната температура, като не ви оставя да гадаете и ви помага да пестите от сметките за електроенергия. Искате 21 градуса в 7 часа сутринта? Няма проблем. T6/T6R преценява как да ги достигне, независимо от външната температура. Неговият интелигентен контролер за осигуряване на комфорт помага да се поддържа желаната температура, когато имате нужда. Така че домът ви винаги ще е комфортен и уютен, независимо от метеорологичните условия.

КОМФОРТ ПРИ ПРИБИРАНЕ У ДОМА

Tермостат T6 се приспособява към начина ви на живот с помощта на иновативна технология за геозониране. Той знае кога сте навън и така ви помага да пестите енергия. Освен това знае кога сте на две крачки от вкъщи и гарантира, че температурата ще е идеална, когато се приберете. По този начин ви осигурява пълно спокойствие и максимален домашен комфорт.

СВЪРЗВАНЕ С ДРУГИ МАРКИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ТЕХНОЛОГИИ

Смарт термостатът T6 е съвместим с много от съвременните марки интелигентни технологии за дома и всеки ден прибавяме още устройства. Като работите в хармония с облачната гласова услуга на Amazon, приложения за смартфони и свързани устройства, можете да управлявате комфорта в дома си интелигентно и ефективно.

APPLE HOMEKIT

Смарт термостатът T6 е съвместим с Apple HomeKit, така че можете ефективно да управлявате интелигентния си дом с помощта на гласовия помощник Siri на Apple. Бъдете спокойни, като знаете, че можете да управлявате комфорта в дома си сега и в бъдеще.

APPLE WATCH

Управлявайте термостата T6 от вашия Apple Watch с помощта на приложението Honeywell Home, където и да се намирате. Взаимодействайте с термостата бързо и лесно, когато сте вкъщи или навън, и контролирайте температурата в дома си по всяко време.

AMAZON ALEXA

Подобрете още повече комфорта в дома си с Amazon Echo. Смарт термостатът T6 работи в идеална хармония с облачната гласова услуга Alexa, така че можете лесно да настройвате температурата или да увеличавате или намалявате градусите на отоплението с помощта на гласови команди.

GOOGLE HOME

Смарт термостатът T6 се свързва безпроблемно с Google Home и гласово управлявания Google Assistant, така че да можете да задавате идеалната температура с помощта на прости гласови команди. Трябва само да започнете с „Ok Google“.

IFTTT

С IFTTT можете автоматично да свържете и управлявате смарт термостата T6, като създадете обикновени аплети. Те могат да се включват и изключват и да свързват множество интелигентни устройства, осигурявайки ви гъвкавост и безкрайни възможности.

ГАМАТА T6 – ПРОЕКТИРАНА СПЕЦИАЛНО ЗА ДОМА ВИ

СМАРТ ТЕРМОСТАТ T6

T6 е термостат за неподвижен монтаж на стена, проектиран да бъде поставен на мястото на традиционния термостат.

СМАРТ ТЕРМОСТАТ T6R

T6R е мобилен и благодарение на дизайна си като настолна стойка е идеален за използване върху равни повърхности. Изискващ само мрежовото захранване, той комуникира безжично с управляващия блок за котела (включен в доставката).