Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Защита за най-голямото ни богатство: питейната вода

Пиене, готвене, миене – за всичко е необходима вода. Водата е критичен ресурс в почти всяка област на човешката дейност - без нея експлоатацията и поддръжката на една съвременна сграда е просто немислима. Ключова тук е санитарната арматура за питейна вода, която осигурява чистота и хигиена. С нашите продуктови линии, Resideo помага да се увеличи безопасността - за Вас и Вашите клиенти. Името Braukmann олицетворява иновации и висококачествени продукти в сектора за питейно водоснабдяване.

Придобихме компанията от нейния основател още през 1980. Сега нашите вентили отново носят оригиналното си име. Изберете вентилите Resideo Braukmann за чиста питейна вода с най-високо качество.

ПРЕОТКРИЙТЕ ВЕНТИЛИТЕ BRAUKMANN

ПРЕОТКРИЙТЕ РЕШЕНИЯТА ЗА ПИТЕЙНО ВОДОСНАБДЯВАНЕ BRAUKMANN

Чистата вода е един от най-важните ни ресурси. Тя е необходима всеки ден - за пиене, готвене и пране. Resideo предлага широк спектър от продукти за битова и промишлена употреба, благодарение на които водата остава чиста и хигиенична.

RESIDEO BRAUKMANN БЕЗОЛОВНИ РЕДУЦИР ВЕНТИЛИ

Resideo продължава да разработва различни иновации и в момента представя на потребителите безоловни модели на някои свои продукти. Освен вече познатите качества като надеждност и ефективност, новите продукти допълнително увеличават ползите за околната среда.

Името Braukmann винаги е било символ на иновациите в сектора за питейно водоснабдяване. Нашите Resideo Braukmann редуцир вентили продължават тази дългогодишна традиция с ориентираните към бъдещето безоловни продукти.

НОВА ОПАКОВКА

Продуктите на Braukmann са в нови, екологични опаковки. Качеството на продуктите остава същото.

НОВА ГЛОБАЛНА КОМПАНИЯ С 130 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ ЗА ДОМА

Наскоро част от Honeywell се отдели като самостоятелна компания. Пионерите от Resideo създават следващата вълна интелигентна домашна технология, която да ви помогне да се чувствате се удобно и сигурно.

С продукти в 150 милиона домове и 5.6 милиона интернет свързани клиенти, марката Honeywell Home е повече от име на нашите иновации; тя е част от нашето обещание за запазване наследството от решения за дома в основата на всичко, което правим.

В световен мащаб ние държим приблизително 3000 активни и чакащи патенти - и възнамеряваме да продължим да търсим вдъхновение в ежедневното намиране на интуитивна технология, която е надеждна, желана и ориентирана към нашите клиенти.

С нашите Resideo Braukmann вентили и Honeywell Home портфолио, ние предлагаме на нашите клиенти идеални продукти и решения за техните настоящи и бъдещи нужди.

МАРКЕТИНГОВА КОМУНИКАЦИЯ - РЕГИСТРАЦИЯ

Съгласен съм да получавам персонализирана маркетингова информация от Resideo * чрез e-mail и други онлайн платформи за съобщения.

Вече сте се регистрирали и искате да се отпишете? Моля, кликнете върху този линк..

*Нашите подразделения и компании са изброени тук.