Skip Ribbon Commands
Skip to main content
детектор

Откриване на течове на вода

Продуктите на Resideo за контрол на водата ще помогнат на Вашите клиенти да избягнат евентуално скъпи щети от течове на вода и замръзнали тръби. Независимо дали са в къщи или не, Вашите клиенти ще бъдат уведомени за течове на вода или замръзващи тръби от приложението Resideo, и ако е необходимо, подаването на вода може да бъде спряно веднага.

С wi-fi спирателен кран сте сигурни за своят дом.

ПРОЕКТИРАНИ ЗА РАБОТА ТАМ, КЪДЕТО ТЕЧОВЕТЕ СА НАЙ-ЧЕСТИ

Детекторът може да бъде монтиран в зони, където водата би могла да причини щети. Това го прави идеален за бани, сервизни помещения, под мивки и около тръби. Ако бъде открит теч, спирателният кран автоматично спира подаването на вода.


НЕ СТЕ В КЪЩИ? НЕ Е ПРОБЛЕМ

Вашите клиенти могат да бъдат сигурни, че техният детектор на теч и замръзване на вода ще изпрати известия до телефона през приложението, където и да се намират. Независимо дали са в къщи или не, всяка свързана система открива течовете на вода и температурите, при които тръбите могат да замръзнат.


Възможност за управление през телефон.
Поставяне на детектора за теч.

УДЪЛЖАВАНЕ И РАЗШИРЯВАНЕ

WiFi детекторът на теч и замръзване на вода L1 включва кабелен датчик, който открива вода по цялата си дължина. Когато се свърже заедно с WiFi спирателния кран, могат да се добавят допълнителни кабели, което ще Ви позволи свързването в един контур и монтирането на датчика в големи пространства.


Откриване на течове

Щетите от вода могат да се случат на всеки и могат да причинят сериозни повреди на дома и домакинското оборудване.

WiFi детекторът на течове и замръзване на вода L1 от Resideo Braukman осигурява връзка и известяване на клиентите Ви за евентуално скъпи щети от течове на вода и замръзнали тръби, давайки им възможност да действат. Независимо дали са вкъщи или не, те ще получават известия на смартфона си през приложението Resideo и ако е необходимо, ще могат да предприемат незабавни действия.

WiFi детекторът на течове и замръзване на вода работи заедно и с WiFi спирателния кран L5 от Resideo Braukman, за да може водата да бъде спряна веднага при откриване на теч.

Брошура за професионални инсталатори

ИЗТЕГЛЯНЕ НА БРОШУРАТА →

Демо за професионални инсталатори

ВИЖТЕ ДЕМОТО →
Приложение

Помогнете на клиентите си с приложението на Resideo

Вие подпомагате на дома и приложението на Resideo е тук, за да Ви помогне. Лесно за настройване и навигиране, неговата свързаност създава по-интелигентен дом за Вашите клиенти, дори когато Вие не сте там.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО →

Искате да научите първи?

Научете първи. Бъдете в крак с всички последни новини за продуктите за сигурност, иновациите и начина, по който помагаме на нашите клиенти.

ДА ЗАПОЧВАМЕ