Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Контрол върху множество системи


Всеки ден в домашната среда се въвеждат нови технологии. Инсталаторите са изправени пред нови предизвикателства при надграждане и подмяна на инсталации от смесен тип. HCC100 е всичко в едно решение, което ви дава контрол върху различни системи, включително:

Жично-свързана и безжична

Надеждна RF комуникация с безжични системи

Отопление и охлаждане

Хармонизирано потребление на енергия и балансиране на температурата в дома

Котли и термопомпи

Съвместим със стари и нови енерго-източници

Гъвкаво многозоново

Пълен интелигентен контрол с Honeywell Home evohome


ПРЕГЛЕД НА СИСТЕМАТА

С все по-високите стандарти за енергийна ефективност, насочени към намаляване на емисиите на CO2, HCC100 е интелигентният избор в инсталации с възобновяеми енергийни източници и устройства за отопление и охлаждане. Многозоновият контролер за отопление и охлаждане, който може индивидуално да управлява до осем зони/стаи в дома или офиса.


ЖИЧНО-СВЪРЗАНИ

Рентабилно решение за тези, които предпочитат жично-свързани термостати или трябва да сменят съществуваща система. Контролерът HCC100 поддържа до 6 зони жично-свързани, а стайният термостат го прави още по-лесен за използване.


БЕЗЖИЧНО

За тези, които искат да се отърват от сложното окабеляване, се предлага и възможност за безжична връзка. HCC100 поддържа до 8 безжични температурни зони. Конфигурирането е бързо и интуитивно, като просто изберете предпочитания безжичен термостат чрез приложението Resideo Pro.


ХИБРИДНО

Комбинирането на жична и безжична връзка добавя гъвкавост на системата. Стайният термостат ще покрие и двете нужди, без да прави компромис с качеството или ползите.


EVOHOME

evohome дава възможност за управление на всички стаи с помощта на едно устройство, със сензорен екран и дистанционно управление чрез приложението. Интелигентните му функции осигуряват идеален комфорт и същевременно намаляват консумацията на енергия.

НАПРАВЕТЕ СЛОЖНОТО ПРОСТО

Това решение “всичко в едно” може да бъде оборудвано с жично свързани или безжични термостати Honeywell Home и се интегрира както в нови, така и в съществуващи инсталации с лекота, поддържано от приложението Resideo Pro, за да направи инсталирането и конфигурацията по-бързи и по-лесни.

Лесно настройване

Тъй като домашните енергийни системи стават все по-сложни, инсталацията става все по-трудна. Многозоновият контролер е проектиран за безпроблемна инсталация и бърза настройка, благодарение на нашето лесно за инсталиране приложение Resideo Pro предназначено за въвеждане в експлоатация.

Надеждни и в бъдещето

За да помогнат за намаляване на емисиите на CO2, правителствата по света въвеждат нови стандарти за енергийна ефективност. Това означава, че много домове ще трябва да преминат към по-екологични енергийни източници – скоро. Инсталирайки HCC100 днес, можете да подготвите домовете на клиентите си за интеграция с по-екологични алтернативи утре, като например:

ТЕРМОПОМПИ

СИСТЕМА ЗА ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ/ ОХЛАЖДАНЕ

ЕФЕКТИВНИ ТОПЛИННИ ГЕНЕРАТОРИ

HCC100 ще бъде наличен скоро

Искате да сте информирани навреме?

Бъдете първите до които достигат новостите. Бъдете в крак с всички новини относно продуктите за сигурност, последните иновации и начина, по който помагаме на нашите клиенти.


ДА ЗАПОЧВАМЕ