Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Rólunk

Elkötelezett híve az energiatakarékosságnak. Hisszük, hogy a világ növekvő energiaigényének kielégítése a meglévő energiatermelési kapacitással megoldható, ha a bárhol fellelhető energiapazarlást lépésről-lépésre felszámoljuk célzott beruházásokkal és az energiatudatos életmód gyakorlásával.

Az energiatudatosság, energiamegtakarítás kérdése egyre hangsúlyosabb, a téma megjelenése a médiában egyre gyakoribb. Mégis úgy érezzük, hogy számos országban, - így Magyarországon is - jelenleg még csak a "sokakat érdekel, és mindenki úgy érzi ért hozzá" fázisban vagyunk, de valójában manapság az energiatakarékosság kimerül egyes részmegoldások gyakran hibás, téves alkalmazásával. Azt gondoljuk, hogy egy vegyestüzelésű kazán beépítésével, egy napkollektor felszerelésével, vagy a ház szigetelésével, a nyílászárók cseréjével megoldottuk a problémát. Mindezek a megoldások akár hasznosak is lehetnének, mégis hiányzik az átfogó, körültekintő tervezés és megvalósítás.

Mi a nap mint nap látjuk, hogy a végfelhasználók keresik a jó, energiahatékony megoldásokat, az energiamegtakarítás lehetőségét, de nem jutnak megbízható forrásból teljes körű tájékoztatáshoz, és csak a szerencsén múlik (a kivitelező, forgalmazó szerencséjén, marketingje hatékonyságán), hogy végül milyen megoldás és termék mellett dönt a végfelhasználó.

Úgy döntöttünk, hogy évtizedes szakmai tapasztalatunkat felhasználva széleskörű oktatások keretében felépítünk egy olyan minősített kivitelezői és tervezői hálózatot, amelynek tagjai joggal viselhetik a Minősített Energiahatékonysági Szakértő címet. Partnereinket folyamatosan továbbképezzük, megosztjuk egymás közt tapasztalatainkat és az egyedi végfelhasználói igényekre szabott energiahatékony megoldásokat kínálunk általuk.

Eredményes böngészést és alacsonyabb rezsit kívánok!

Üdvözlettel:

 

Bognár Gábor