Skip Ribbon Commands
Skip to main content

ÜDVÖZLI A RESIDEO!

Elégedett a Honeywell Home termékekkel? Örülünk, ez a jövőben sem fog változni.


A kivételes termékek, szolgáltatások és a szakértelem amire mindig számíthat továbbra is velünk vannak. A Honeywell Home termékeket Önhöz eljuttató viszonteladó partnereink, a felhasználói élményt és innovatív megoldásokat tervező mérnök kollégák, mind új otthonra találtak nálunk, a Resideo-nál.

A VILÁG LEGFONTOSABB HELYE: AZ OTTHONUNK

Eddig a világot megváltoztató, átfogó megoldásokon dolgoztunk, most a világ legfontosabb helyére koncentrálunk, az otthonunkra.

A 130 éves mérnöki örökségünket most az otthonaink szolgálatába állÍtottuk.

MIÉRT A RESIDEO?

Szeretnénk az otthona részévé vállni és megadni a lehetőséget, hogy szabadon alakítsa otthonát az Ön és családja igényeinek megfelelően.

ISMERJE MEG AZ OKOSOT THONT AMI GONDOSKODIK ÖNRŐL

LEVEGŐMINŐSÉG

A megfelelő hőmérséklet, páratartalom és levegőminőség mind otthonunk kényelmének forntos részei. Az intuitív Honeywell Home okosotthon megoldások több millió családot segítenek a világon, hogy komfortos otthonukban igazán jól érezhessék magukat.


BIZTONSÁG

Honeywell Home élet- és vagyonbiztonsági termékeink és szolgáltatásaink, például a vízszivárgás és fagyveszély jelzőnk, biztonsági kameráink segítenek a kialakuló veszélyeket idejekorán jelezni, mielőtt még komoly gondot okoznának.


IVÓVÍZ

A tiszta ivóvíz az egyik legfontosabb szükségletünk a mindennapi életben. A Resideo széles termékkínálata lehetővé teszi, hogy az ivóvízzel takarékosan, higiénikusan bánjunk és óvjuk háztartási berendezéseinket is.


ENERGIA

Otthonunk energia-fogyasztásának nyomon követésével és szabályozásával komfortossá tehetjük mindennapjainkat és pénzt takaríthatunk meg.


ÖRÖKSÉGÜNK

130 év innovácó az otthonokért

A Resideo által kínált, megújult Honeywell Home otthoni kényelmi és biztonsági megoldások széles skálája összekapcsolódik múltunkkal és a 130 éves szakértelmünkre építve nyújt Önnek komfortot és biztonságot, most és a jövőben egyaránt.

Mutatjuk az utat

Honeywell Home termékeink révén világszerte 3000 szabadalom birtokában vagyunk és továbbra is ihletet kívánunk meríteni a mindennapi pillanatokból, hogy olyan intuitív technológiát hozzunk létre és nyújtsunk Önnek amely megbízható, szép és az Ön kényelmét szolgálja.

A bizalom családi örökségünk

A Honeywell Home márka már több, mint 150 millió otthonban van jelen a hétköznapokban és segíti a családok életét. A Honeywell Home márka számunkra családi örökségünk része, ami elkötelezettségünket mutatja, hogy innovatív megoldásainknál továbbra is az Otthon legyen a középpontban.

OLYAN, MINT RÉGEN
CSAK MÉG JOBB

Szeretjük megkönnyíteni a dolgokat. Így minden termékünk továbbra is zökkenőmentesen fog működni korábbi alkalmazásainkkal és szoftvereinkkel és pontosan ugyanaz a telepítői hálózat áll majd az Ön rendelkezésére is, mint korábban.

Folyamatosan új megoldásokon dolgozunk, hogy az Ön otthona kényelmesebb és biztonságosabb legyen. Egyszerűen használható, kifinomult, modern megoldásokat szeretnénk nyújtani, hogy Ön azt mondhassa, ez olyan, mint régen volt, csak közben még jobb lett.

RESIDEO AZ OTTHONOKÉRT

A Resideo termékei és szolgáltatásai segítségével egy helyen megtalálja amire szüksége van.

Átfogó otthoni megoldások

Termékeink a termosztátoktól a személyes- és vagyonbiztonságon át az ivóvíz-hálózati rendszerekig, energia-megrakarítási lehetőséget kínálnak Önnek, átfogó otthoni megoldásként.

Lakossági megoldások

A világszerte jól ismert Honeywell Home márka 150 millió otthonban van jelen és teszi azokat még biztonságosabbá, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá.

EGYÜTT JOBB

Ami otthonunkban a legértékesebb, hogy összeköti a családot. Ez a lényege a Resideo okostelefon alkalmazásnak is, egy helyen összekötni okosotthon eszközeit. A Resideo termékeket, szolgáltatásokat és előfizetéseket olyan alkalmazások támogatják, amelyek segítségével Ön és családja könnyen irányíthatja okosotthonát.

TÖLTSE LE AZ ALKALMAZÁST

A Resideo alkalmazás segítségével Ön és családja bárhonnan elérhetik okosotthonukat

A CSALÁDBAN MARAD

A mindennapi élet bonyolulttá is válhat, de a Resideo alkalmazással zökkenőmentes a kapcsolata otthonával. Úgy terveztük, hogy számos népszerű platformmal együttműködjön, így Ön azzal tud foglalkozni, ami igazán fontos.

EGYÜTTMŰKÖDŐ RENDSZEREK

Termékeink, alkalmazásaink és szolgáltatásaink együttműködnek a vezető okosotthon platformokkal.
(Bizonyos szolgáltatások csak angol nyelven érhetők el.)

RESIDEO AKADÉMIA

MEGNÉZEM AZ OKTATÁSOKAT

Chcete být informováni jako první?

Buďte informováni jako první. Získejte poslední novinky o bezpečnostních výrobcích, inovacích a způsobech, jakými pomáháme našich zákazníkům.

Az űrlap elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy személyre szabott marketing üzeneteket kapjon a Honeywell Home-tól és a Resideo-tól. További részletekért olvassa el adatvédelmi irányelveinket. Bármikor leiratkozhat.