Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Ismerkedjen meg új nemzetközi kampányunkkal: Okos gyerek, okos otthon

A Honeywell Home okosotthon termékek alkalmazkodnak a család és az ingatlan igényeihez. A Resideo Kft. által forgalmazott termékek, okostermosztátok, biztonsági kamerák, vészjelzők a lehető legnagyobb komfortot, energiamegtakarítást és biztonságot kínálják a felhasználóknak otthonukban. Ezeket a lehetőségeket szeretné viccesen bemutatni a Smart Boy kampány. Filmünk rosszcsont főhőse egyedül marad otthon és keveredik mindenféle izgalmas kalandba, amit Honeywell Home okosotthon termékek segítségével követünk nyomon.
A reklámfilm 12 éves főszereplője okos- és biztonságos otthonok számára nyújtott megoldásokat mutat be szülei segítségével, akik benne megbízva egy együtt töltött vacsora erejéig egyedül hagyják őt otthonukban. Persze ahogy ezt a rosszcsontok szokták, mindenféle kalandba keveredik, de a Honeywell Home termékeknek köszönhetően elkerüli a rá leselkedő veszélyeket. A szülők pedig kellemesen és nyugodtan vacsorázhatnak, hiszen mindenről értesülnek és minden a felügyeletük alatt van, ami otthon történik.

A Honeywell Home okosotthon termékek így segíthetnek:

  • Az okostermosztátok komfortos hőmérsékletet tartanak fent otthonukban, miközben az energiával is takarékoskodnak.
  • A wi-fi-s biztonsági kamerák segítségével mindig értesülnek róla mi történik otthonukban, bármikor, bárhol is járnak.
  • A vízszivárgás- és fagyveszélyjelző időben értesíti őket a legkisebb szivárgásról is, mielőtt még nagyobb gond lenne belőle.
  • A szén-monoxid vészjelzők megóvják a családot a néma gyilkossal szemben.
  • A tűzjelzők időben figyelmeztetnek a veszélyre.Nézze meg a reklámfilmet:

A reklámfilmben humorosan, túlzón bemutatott eseményeket, kérjük otthonában ne próbálja utánozni.A kampány több országban kerül bemutatásra: Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Norvégia, Svédország, Szlovákia, Románia, Ukrajna.