Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Őrizzük és óvjuk meg vízkincsünket!

A víz a legalapvetőbb emberi szükségletek egyike, az emberi test legfőbb alkotóeleme és a modern infrastruktúra elemi része. Azon kívül, hogy fő folyadékforrásunkként szolgál, még számos más területen is felhasználjuk, gondoljunk csak a főzésre, mosogatásra, fürdésre, takarításra. A víz kritikus erőforrásunk az élet számos területén, hiányát azonnal megérezzük, így fontos, hogy odafigyeljünk rá és biztosítsuk azt, hogy biztonságosan és folyamatosan eljusson hozzánk az ivóvíz-hálózaton keresztül. Ebben az ivóvíz-vezetéki szerelvények játszanak kulcsszerepet , mivel biztosítják a vízellátást és az ivóvíz higiénikusságát. A Braukmann márkanév évtizedek óta jól ismert az európai vízvezetéki szerelvények piacán a prémium szegmensben, mint számos innovatív termék fejlesztője és szállítója.

A Resideo 1980-ban vásárolta meg alapítójától a vállalatot. A 75 éves múltra visszatekintő megbízható, innovatív vízvezetéki termékek azóta már közel 18 millió háztartásban találhatók meg, melyeket több, mint százezer telepítő partnerünk szerelt be.

Ezek ma már ólommentes változatban is elérhetők, környezetünk védelmében.

BRAUKMANN VÍZVEZETÉKI SZERELVÉNYEK

ISMERJE MEG A BRAUKMANN VÍZVEZETÉKI MEGOLDÁSOKAT

A tiszta ivóvíz az egyik legfontosabb szükségletünk a mindennapi életben. A Resideo széles termékkínálata lehetővé teszi, hogy az ivóvízzel takarékosan, higiénikusan bánjunk lakossági és ipari alkalmazásokban egyaránt..

RESIDEO BRAUKMANN SZELEPEK ÓLOMMENTES KIVITELBEN

A Braukmann név mindig az innovációt képviselte a vízvezetéki szerelvények piacán. A Braukmann Resideo szelepek ezt a régi tradíciót folytatják jövőbemutató ólommentes megoldásokkal.

ÚJ CSOMAGOLÁS

A Braukmann termékek új, ökológiai csomagolásban vannak. A termékek minősége változatlan marad.

ÚJ VILÁGCÉG, 130 ÉVES INNOVÁCIÓ AZ OTTHONOK SZOLGÁLATÁBAN

A Resideo továbbra is az innovatív okosotthon megoldásokon dolgozik a Honeywell örökségre építve, hogy az Ön otthona komfortos, biztonságos és energiatakarékos legyen.

Közel 150 millió felszerelt termékünkkel és 5,6 millió okosotthon felhasználónkkal a Honeywell Home márkanév képviseli törekvésünket, hogy is az Otthon legyen a középpontban.

Világszinten közel 3000 bejegyzett szabadalmunk mellett is azon dolgozunk és abban találunk inspirációt, hogy a hétköznapokban intuitív és megbízható megoldásokkal szolgáljunk Önnek.

A Resideo Braukmann vízvezetéki szerelvények és a Honeywell Home termékek az ideális megoldást kínálják Önnek most és a jövőben egyaránt.

FELIRATKOZÁS MARKETING KOMMUNIKÁCIÓRA

Igen, szeretnék a Resideo cégcsoporttól* marketing témájú üzenetet kapni, e-mailben és más online üzenetküldő platformokon.

Már feliratkozott korábban, de szeretne leiratkozni? Kérjük kattintson a linkre.

*A Resideo cégcsoportról itt talál tocábbi információt.