Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Aan de hand van de laatste Covid-19 overheidsmaatregelen wordt er door Resideo besloten of de training online of/op locatie wordt. Houdt deze website en/of uw mail in de gaten voor de laatste updates hierover.

Leren is ook investeren

Trainingsaanbod

 

Evohome training
Na deze training beschikt u over de kennis om direct effectief aan de slag te gaan. U heeft inzicht in de voordelen van een zoneregeling en begrijpt alle mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en evohome snel en correct te plaatsen. Evohome is toepasbaar op alle soorten verwarmingsbronnen, van cv-toestel tot warmtepomp. En op installaties die werken via radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan. Meldt u meteen aan voor deze leerzame sessie vol toepassingen, tips en trucs.

 

Update uw evohome-kennis
Evohome is vernieuwd en biedt u daarmee de mogelijkheden om aan de wensen uw klanten te voldoen. Na deze training beschikt u over de kennis om daarmee direct effectief aan de slag te gaan. U heeft daarmee inzicht in de nieuwe afstemming op lage temperatuur installaties en de aansturing van warmtepompen. Het biedt u mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en het vernieuwde evohome snel en correct te plaatsen. Meldt u meteen aan voor deze leerzame sessie vol toepassingen, tips en trucs.

 

Waterzijdig inregelen en cv-optimalisatie

Biedt uw klanten direct meer wooncomfort én een lagere energierekening. Waterzijdig inregelen bespaart tot wel 10% op energiekosten én het verhoogt het comfort in een woning significant. Daar zegt elke consument ‘ja’ tegen. In deze training leert u een verwarmingsinstallatie waterzijdig in te regelen waardoor een energiezuinige cv-ketel écht optimaal kan presteren. U krijgt praktische oplossingen aangereikt, doet tips en trucs op en u leert cv-installaties optimaal af te stellen op bijvoorbeeld zoneregelingen of weersafhankelijk geregelde installaties.

 

 

 

Online training
Volg waar en wanneer u wilt de gratis Resideo online cursussen die uw kennis vergroten en uw vaardigheden een boost geven. Resideo eLearning heeft goede en gedegen trainingscursussen beschikbaar en er komen er steeds meer bij.