Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Op basis van de recent herziene overheidsmaatregelen, heeft Resideo besloten om de geplande de trainingen te verschuiven naar een nog nader te bepalen datum.

Zodra deze maatregelen veranderen, zullen wij u spoedig de nieuwe data op onze site aanbieden.

Leren is investeren

Voordeel voor u en uw klanten.

 
Op drie locaties in Nederland verzorgt Resideo trainingen over Honeywell Home-producten. In een dag- of dagdeel doet u actuele kennis op en gaat u actief en praktisch aan de slag. Met onze trainingen kunt u uw klanten beter en sneller van dienst zijn en een voorsprong nemen op de concurrentie. De trainingen zijn kosteloos en volledig verzorgd.
Uw inschrijving is van harte welkom. Doe het vandaag nog!
Al onze trainingen kunt u kosteloos bijwonen en ze zijn volledig verzorgd, inclusief parkeren, lunch en trainingsfaciliteiten. U mag naar elke training een collega meenemen. Alle trainingen kunnen gegeven worden in het Resideo Trainingcentre in Amsterdam, Emmen en Rosmalen.

 

Zoneregeling: elke kamer op temperatuur
 
Na deze training beschikt u over de kennis om direct effectief aan de slag te gaan. U heeft inzicht in de voordelen van een zoneregeling en begrijpt alle mogelijkheden om uw klanten het juiste advies te geven en evohome snel en correct te plaatsen. Evohome is toepasbaar op alle soorten verwarmingsbronnen, van cv-toestel tot warmtepomp. En op installaties die werken via radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan. Meldt u meteen aan voor deze leerzame dag vol toepassingen, tips en trucs.

 

 

Update uw evohome-kennis

Evohome blijft zich ontwikkelen. Houd uw kennis up-to-date en blijf volledig op de hoogte van de nieuwste features. Om goed aan te blijven sluiten op de behoeften en wensen van uw klanten volgt u de evohome-opfristraining. U spijkert uw kennis en kunde bij en er is veel ruimte om specifieke vragen te stellen over uw eigen ervaring met de zoneregeling van evohome. U kunt rekenen op een leerzame middag vol praktijktoepassingen, tips en trucs.

 

 

 

 

Waterzijdig inregelen en cv-optimalisatie

Biedt uw klanten direct meer wooncomfort én een lagere energierekening. Waterzijdig inregelen bespaart tot wel 10% op energiekosten én het verhoogt het comfort in een woning significant. Daar zegt elke consument ‘ja’ tegen. In deze training leert u een verwarmingsinstallatie waterzijdig in te regelen waardoor een energiezuinige cv-ketel écht optimaal kan presteren. U krijgt praktische oplossingen aangereikt, doet tips en trucs op en u leert cv-installaties optimaal af te stellen op bijvoorbeeld zoneregelingen of weersafhankelijk geregelde installaties.

 

 

 

Praktisch werken met Wi-Fi en RF

Deze training voor installateurs behandelt de principes van de moderne draadloze communicatiemiddelen in het Honeywell Home-portfolio. Naast de technische achtergrond krijgt u handvatten aangereikt om de producten toe te passen. De training is vooral een toegepaste training: door de principes te doorgronden wordt de basis gelegd waarmee u alle huidige en toekomstige draadloze oplossingen van Honeywell Home kunt begrijpen en toepassen.

 

 

 

 

 

Thermostaten

Honeywell Home levert een breed portfolio kamer- en klokthermostaten. Sinds jaar en dag blinken deze innovatieve comfortproducten uit in eenvoud en efficiëntie. In deze training leert u niet alleen de features en voordelen van het thermostatenportfolio, maar ook kunt u de juiste

 

 

 

 

 

Basis van meet- en regeltechniek

Tijdens de training doet u basiskennis op van meet- en regeltechniek. Via deze introductietraining maakt u kennis met tal van onderwerpen: technische begrippen van de meet- en regeltechniek, opnemers en meetprincipes, regelkleppen, meet- en regeltechniek, regelaars, regelingen en regelacties, en regelkringen.

 

 

 

 

 

Drinkwater

De wijzigingen in die de afgelopen vijftien jaar zijn doorgevoerd op het gebied van leidingwaterinstallaties in woningen hebben tot meer veiligheid en de introductie van duurzame technieken geleid. In deze cursus wordt u op de hoogte gebracht over de wet- en regelgeving op het gebied van drukregeling, filtering en terugstroombeveiliging. Zodat u handvaten heeft voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en beheren van leidingwaterinstallaties. Waarbij uiteraard ook de nieuwe NEN1006 voor veilig drinkwater wordt behandeld.

 

 

 

Meer met je klant

Tevreden klanten die de kwaliteit van uw werk aan anderen doorvertellen, dat geeft zicht op meer omzet en meer winst. Om dat te bereiken, volgt u deze training. ‘Meer met je klant’ is bedoeld voor professionals die meer business willen halen uit hun bestaande klantennetwerk.

 

 

 

 

 

Online training

Volg waar en wanneer u wilt de gratis Resideo online cursussen die uw kennis vergroten en uw vaardigheden een boost geven. Resideo eLearning heeft goede en gedegen trainingscursussen beschikbaar en er komen er steeds meer bij.