Skip Ribbon Commands
Skip to main content

TERMOSTATUL INTELIGENT T6

Simțiți-vă confortabil știind că acest termostat a fost construit de aceeași companie care a contribuit la ducerea unui om pe lună.

PREZENTAREA TERMOSTATULUI INTELIGENT T6

Oamenii au avut încredere în experiența noastră mai mult de 100 de ani, timp în care am reușit să facem traficul aerian mai sigur și am contribuit chiar la ducerea unui om pe lună. Acum puteți avea încredere într-un termostat inovator care se adaptează la programul dumneavoastră, vă ajută să economisiți energie și vă face locuința mai inteligentă. Pentru a-l crea am lucrat cu unii dintre cei mai buni ingineri ai noștri. Puteți prelua, așadar, controlul asupra utilităților locuinței, de oriunde v-ați afla.

CONTROLUL TEMPERATURII ÎN FUNCȚIE DE LOCAȚIE (LIMITARE SPAȚIALĂ - GEOFENCING)

Controlați prin smartphone sau tabletă, oriunde. Aplicația Honeywell Home se ocupă de toate problemele de acasă, folosind locația smartphone-ului pentru a determina dacă sunteți acasă sau sunteți plecat. Economisește energie când sunteți plecat și se asigură că veți găsi temperatura potrivită când reveniți acasă.

PROGRAMABIL, REGLABIL, ADAPTABIL

Știm că viața este imprevizibilă. De aceea puteți fie să alegeți o programare pentru șapte zile, fie să modificați lucrurile de la distanță, dacă planurile se schimbă.

CONECTAȚI-VĂ ACASĂ

Termostatul inteligent T6 funcționează cu Apple HomeKit și Amazon Echo pentru a se ocupa de utilitățile locuinței și a vă menține conectat acasă, acum și în viitor.

PRELUAȚI CONTROLUL CU APLICAȚIA HONEYWELL HOME

La plajă. În aer. La birou. Stați liniștit, știind că puteți controla termostatul inteligent T6 simplu și ușor, de oriunde, oricând.

  • Pentru a porni rapid, aplicația Honeywell Home vă va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
  • Compatibilitatea aplicației cu sistemele Android și iOS vă permite să comandați termostatul inteligent T6, astfel încât aveți în permanență controlul asupra utilităților locuinței.
  • Conectați mai multe smartphone-uri și tablete la termostat, pentru toată familia.

CARACTERISTICI INTELIGENTE

Honeywell Home știe cât durează pentru ca locuința să ajungă la temperatura potrivită, eliminând experimentele și reducând facturile de energie. Cereți 21 de grade la ora 7 dimineața, iar T6/T6R se va ocupa să atingă această valoare, indiferent de temperatura de afară. Gestionarea inteligentă a utilităților ajută la menținerea temperaturii dorite atunci când aveți nevoie. Locuința dumneavoastră va fi, astfel, mereu confortabilă și primitoare, pe orice vreme.

FACEȚI VENIREA ACASĂ CONFORTABILĂ

Termostatul inteligent T6 se adaptează stilului dumneavoastră de viață, folosind tehnologia inovatoare de limitare spațială (Geofencing). Știe când sunteți plecat, ajutându-vă să economisiți energie. Știe, de asemenea, că sunteți aproape de casă și se asigură că veți găsi temperatura perfectă când sosiți. Vă oferă liniște și un confort maxim al locuinței.

CONECTAREA CU ALTE PRODUSE INTELIGENTE

Termostatul inteligent T6 funcționează cu multe dintre mărcile de produse pentru locuințe inteligente, adăugându-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Funcționând în armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud de la Amazon, cu aplicațiile pentru smartphone și cu dispozitivele conectate, puteți să gestionați inteligent și eficient utilitățile locuinței.

APPLE HOMEKIT

Termostatul inteligent T6 funcționează împreună cu Apple HomeKit, astfel încât vă puteți gestiona eficient locuința inteligentă cu ajutorul asistentului vocal de la Apple, Siri. Puteți sta liniștit știind că puteți controla utilitățile locuinței dumneavoastră, acum și în viitor.

APPLE WATCH

Controlați termostatul T6 din Apple Watch cu aplicația Honeywell Home, oriunde v-ați afla. Interacționați rapid și ușor cu termostatul, de acasă sau de la distanță, și controlați în orice moment temperatura din locuința dumneavoastră.

AMAZON ALEXA

Sporiți confortul locuinței dumneavoastră cu Amazon Echo. Termostatul inteligent T6 funcționează în perfectă armonie cu serviciul său vocal bazat pe cloud, Alexa, astfel încât aveți posibilitatea să reglați cu ușurință temperatura, în sus sau în jos, folosind comenzi vocale.

GOOGLE HOME

Termostatul inteligent T6 se conectează la Google Home și la asistentul său Google activat prin voce, astfel încât aveți posibilitatea să fixați temperatura perfectă folosind comenzi vocale simple. Începeți direct cu „Ok Google”.

IFTTT

Prin IFTTT aveți posibilitatea să conectați și să gestionați automat termostatul inteligent T6, creând applet-uri simple. Acestea pot fi activate și dezactivate, conectând mai multe dispozitive inteligente și oferindu-vă flexibilitate și posibilități infinite.

GAMA T6 - PROIECTATĂ PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ

TERMOSTATUL INTELIGENT T6

T6 este un termostat cu instalare fixă în perete, proiectat pentru a se potrivi în locul unui termostat tradițional.

TERMOSTATUL INTELIGENT T6R

T6R este mobil, având un suport proiectat pentru a se potrivi perfect pe suprafețele plane. Având nevoie doar de alimentare electrica, el comunică wireless cu unitatea de control a cazanului (inclusă).