Skip Ribbon Commands
Skip to main content

BINE AI VENIT LA RESIDEO!

Ești mulțumit de produsele Honeywell Home? Perfect, pentru că asta nu se va schimba.


Produsele și serviciile excepționale cu care te-ai obișnuit sunt toate aici. La fel și experiența noastră. Pentru că toți cei implicați în produsele Honeywell Home, designeri și ingineri de produs, au găsit o casă nouă aici, la Resideo.

CEL MAI IMPORTANT LOC DIN LUME

Întotdeauna ne-am concentrat pe idei mari care au schimbat lumea. Acum ne concentrăm doar pe cel mai important loc din lume, casa ta.

Cu peste 130 de ani de experiență în inginerie, acum ne concentrăm exclusiv pe locuință.

DE CE RESIDEO?

Suntem o parte a casei tale care are grijă de ceea ce contează cel mai mult pentru tine, dându-ți libertatea de a te ocupa de ceea ce transformă casa ta într-un cămin.

IATĂ LOCUINȚA TEHNOLOGIZATĂ

CONFORT

Controlând temperatura, umiditatea și calitatea aerului din interior te simți acasă. Cu soluțiile inteligente, intuitive Honeywell Home optimizăm confortul locuinței și ajutăm milioane de oameni să se simtă bine în căminul lor.


SECURITATE

De la detectoare de inundație până la camere de supraveghere, soluțiile noastre de securitate și siguranță Honeywell Home îți asigură controlul deplin și te ajută să gestionezi pericolele înainte de a deveni dezastre.


APĂ

Sistemele de apă sunt o componentă critică a casei tale și a mediului. Produsele noastre fac mai mult decât filtrare, curățare și dedurizare a apei, pentru a înțelege cu adevărat gestionarea consumului de apă, permițându-ți să-ți controlezi bugetul și dispozitivele și conservând resursele naturale.


ENERGIE

Posibilitatea de a monitoriza și gestiona consumul de energie din casă nu numai că ajută la economii financiare, dar extinde durata de viață a echipamentelor prin reducerea uzurii acestora.


TRADIȚIA NOASTRĂ

130 de ani de inovație a locuinței

Tehnologiile noastre cu conectare internet ne conectează și cu trecutul nostru, demonstrând experiența noastră tehnologică. Multe echipamente de confort și securitate pe care ți le oferim poartă marca Honeywell Home de la Resideo.

Hotărâți să rămânem în frunte

Prin produsele noastre Honeywell Home deținem aproximativ 3000 de brevete active sau în curs de omologare și continuăm să găsim inspirația pentru a crea tehnologie fiabilă, dezirabilă și adaptată confortului tău.

O tradiție a încrederii

Cu produse în 150 de milioane de locuințe și 5,6 milioane de clienți conectați, brandul Honeywell Home este mai mult decât un nume pe inovațiile noastre; este o parte a promisiunii noastre de a păstra casa în centrul a tot ceea ce facem.

CA ÎNAINTE.
DAR MAI BINE

Vrem ca lucrurile să fie simple pentru ține. Așa că toate produsele noastre vor continua să funcționeze perfect cu aplicațiile și software-ul nostru. Și tu vei avea exact aceeași rețea de instalatori la dispoziția ta.

Am creat - și dezvoltăm continuu - modalități de îmbunătățire a confortului și siguranței tale. Și facem asta prin soluții sofisticate de conectivitate, dar care sunt intuitive și simplu de utilizat. Singurele diferențe pe care le vei observa vor fi în viitor, pe măsură ce vom depăși noi bariere tehnologice pentru a-ți îmbunătăți viața acasă.

ALTE MODALITĂȚI PRIN CARE RESIDEO ARE GRIJĂ DE CASA TA

Alte produse și soluții care conferă servicii inestimabile pentru locuință, sub umbrela Resideo.

Soluții pentru întreaga locuință

Resideo asigură soluții complete și produse pentru întreaga locuință, de la termostate, securitate, alarmare până la management al apei și al energiei.

Automatizări pentru locuințe

Suntem recunoscuți ca fiind printre cei mai buni din lume, suntem prezenți în 150 de milioane de locuințe de pe întreg globul și le facem mai sigure, mai confortabile și mai eficiente energetic.

MAI BINE ÎMPREUNĂ

Ce face ca locuința să fie atât de valoroasă pentru cei ce o dețin este ceea ce ține totul conectat. Produsele și serviciile Resideo sunt susținute de aplicații cu care îți gestionezi viața zi de zi.

DESCARCĂ APLICAȚIA

Folosește aplicația Resideo pentru controlul tuturor dispozitivelor conectate Honeywell Home de oriunde, oricând.

TOTUL ÎN FAMILIE

Viața poate fi complicată, dar nu și conectarea prin aplicația Resideo. Suntem hotărâți să lucrăm cu o varietate de dispozitive conectate uzuale pentru a te menține aproape de ceea ce contează.

COMPATIBILE CU...

Produsele, aplicațiile și serviciile noastre funcționează armonios cu ecosisteme de top pentru case inteligente.

ACADEMIA RESIDEO

ACCESAȚI TRAINING

Vreți să fiți primul care află?

Abonați-vă. Rămâneți la curent cu cele mai recente știri despre produse de securitate, inovații și modul în care ne ajutăm clienții.

Prin trimiterea acestui formular, vă dați acordul pentru a primi mesaje de marketing personalizate din partea Honeywell Home și Resideo. Pentru mai multe detalii, consultați Politica de Confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.