Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Protejați cea mai importantă resursă: apa potabilă

Hidratarea, gătitul, spălatul – toate acestea depind de apă. Apa este o resursă critică aproape în orice domeniu – fără ea, tehnologiile în domeniul construcțiilor ar fi de neconceput. Un rol esențial aici îl joacă armăturile pentru instalații care garantează puritatea și igiena apei potabile. Cu un portofoliu solid de produse, Resideo contribuie la creșterea siguranței alimentării cu apă. Numele Braukmann este sinonim cu inovația și calitatea superioară pentru armăturile din instalațiile de apă potabilă.

Resideo a achiziționat compania Braukmann în anul 1980 de la fondatorul acesteia, dovedind fiabilitatea armăturilor sale pentru instalațiile de apă, de-a lungul unei activități de peste 75 de ani pe piața europeană a echipamentelor de control în alimentarea cu apă din sectorul rezidențial . Astăzi, echipamentele noastre hidraulice sunt prezente în peste 18 milioane de gospodării, beneficiind de încrederea din partea a peste 100.000 de instalatori.

Pentru apă potabilă pură, de cea mai bună calitate, alegeți armăturile Resideo Braukmann.

DESCOPERIȚI ARMĂTURILE BRAUKMANN

DESCOPERIȚI SOLUȚIILE hidraulice BRAUKMANN

Apa potabilă este una dintre cele mai importante resurse ale noastre. Este necesară zilnic pentru băut, gătit și spălat. Resideo oferă o gamă largă de produse pentru aplicații rezidențiale și industriale pentru a menține apa pură și salubră.

ARMĂTURI RESIDEO BRAUKMANN - FĂRĂ PLUMB

Resideo continuă să inoveze introducând în oferta sa pentru domeniul rezidențial armăturile fără plumb. Cu același nivel de fiabilitate și eficiență, noile produse contribuie activ la protecția mediului.

Numele Braukmann a fost mereu asociat inovației în domeniul apei potabile. Armăturile noastre Resideo Braukmann duc astfel mai departe o tradiție îndelungată , propunând un portofoliu de produse sustenabile, fără plumb.

AMBALAJ NOU

Produsele Braukmann vin în ambalaje noi, ecologice. Calitatea produselor rămâne aceeași.

O COMPANIE GLOBALĂ NOUĂ, Care are în spate 130 DE ANI DE INOVAȚIE în domeniul rezidențial

Anterior parte din Honeywell, acum companie independentă, Resideo este un deschizător de drumuri pentru următoarea generație de soluții tehnologice rezidențiale, inteligente, conectate la internet, care vă permit să vă simțiți confortabil și în siguranță.

Cu produse instalate în 150 de milioane de locuințe și 5,6 milioane de clienți cu case inteligente, marca Honeywell Home este mai mult decât un nume pentru inovațiile noastre. Este promisiunea noastră de a pune valoarea locuințelor în centrul întregii noastre activități.

Deținem aproximativ 3000 de brevete active sau în curs de omologare la nivel mondial și vom continua să ne găsim inspirația în viața de zi cu zi pentru a crea pentru clienții noștri tehnologie fiabilă, de calitate și personalizată.

Cu armăturile Resideo Braukmann și portofoliul Honeywell Home oferim clienților noștri produse și soluții ideale pentru nevoile lor prezente și viitoare.

ISTORIA BRAUKMANN

ABONARE LA COMUNICĂRI DE MARKETING

Sunt de acord să primesc materiale de marketing personalizate de la grupul Resideo* prin email și alte platforme de comunicare online.

Sunteți deja abonat și doriți să vă dezabonați? Faceți clic pe acest link.

*Companiile din grupul nostru sunt listate aici.