Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Prezentare video pentru reductoare de presiune

Calitate și flexibilitate încă de la început

Protejați sistemele de alimentare cu apă de avarii, îmbunătățind totodată confortul și economisind apa cu reductoarele de presiune Resideo Braukmann.

MERGEȚI LA CALCULATOR REDUCTOARE
Garanție de 5 ani Garanție de 5 ani
Fabricat
în Germania Fabricat în Germania
Fiabilitate din construcție Fiabilitate din construcție
Promovarea
				sustenabilității Promovarea sustenabilității

Produsul potrivit la locul potrivit

Sistemele de apă sunt o parte esențială a fiecărei clădiri, fie că este vorba despre locuința clientului dvs., sau despre un spațiu comercial sau industrial. Reducerea presiunii este vitală pentru extinderea duratei de viață a instalațiilor de apă. Tocmai de aceea, reductoarele noastre au fost proiectate ținând seama de nevoile instalatorilor și ale utilizatorilor.

Portofoliul nostru de reductoare de presiune Resideo Braukmann vă oferă calitate și fiabilitate, de la bun început, simplificând întreținerea și controlul presiunii apei. În plus, sunt conforme cu numeroase standarde din industrie, pentru o soluție eficientă și cu necesități reduse de întreținere.

Sistem de alimentare
cu apă Sistem de alimentare cu apă
Rezidențial Rezidențial
Comercial Comercial
Industrial Industrial
Baterie de chiuvetă în poziția "deschis"

De ce să alegeți reductoarele de presiune?

Protejarea sistemele contra avariilor

Presiunea excesivă a apei poate avaria sistemele și echipamentele rezidențiale. Pentru protejarea sistemului, reductoarele noastre reglează constant presiunea de operare la un nivel optim. Aceasta permite și evitarea transmiterii fluctuațiilor de presiune și a șocurilor hidraulice.

Compensarea fluctuațiilor și îmbunătățirea confortului

Dacă presiunea de alimentare nu este suficient de ridicată pe parcursul zilei, dar crește în timpul nopții, este necesară reglarea presiunii de alimentare cu apă în timpul zilei. Cu reductoarele noastre de presiune, aveți siguranța că fluctuațiile în alimentarea cu apă sunt reglate la o presiune de ieșire uniformă, pentru confort maxim.

Economii de apă

Presiunea ridicată determină un debit de apă crescut. Reducerea presiunii apei scade și cantitatea de apă utilizată, eficientizând astfel activități precum dușul și spălarea mâinilor.


DESCĂRCAȚI BROȘURA
sigla cu 5 ani garanție de 5 stele

Pur și simplu fiabile

Reductoarele de presiune Resideo Braukmann vin cu o garanție de 5 ani. Aceasta înseamnă liniște pentru dvs. și pentru clienții dvs. pentru anii ce vor urma.


AFLAȚI MAI MULTE


Se aplică politica Resideo pentru garanțiile de 5 ani

RESIDEO NEWSLETTER

Trimiteti