Skip Ribbon Commands
Skip to main content

CONFORTUL ESTE LA ÎNDEMÂNA ORICUI CU RESIDEO

CU SOLUȚIILE INTELIGENTE HONEYWELL HOME PENTRU CONFORTUL CASEI DE LA RESIDEO , INOVAȚIA ESTE LA ÎNDEMÂNA ORICUI. UȘOR DE INSTALAT, UȘOR DE FOLOSIT, NOILE NOASTRE PRODUSE VĂ PERMIT SĂ ADAPTAȚI ORICE LOCUINȚĂ PROPRIILOR NEVOI, SĂ OPTIMIZAȚI CONSUMUL DE ENERGIE ȘI SĂ PROTEJAȚI MEDIULUI.

EVOHOME.

SOLUȚIA INTELIGENTĂ

evohome este soluția inteligentă pentru controlul temperaturii, permițând crearea și gestionarea ușoară a 12 zone în locuință, iar ulterior încălzirea sau răcirea doar a zonei utilizate. Mai mult, cu aplicația Total Connect Comfort puteți controla încălzirea locuinței, indiferent unde sunteți: la muncă, în concediu sau în vizită la prieteni. Aveți nevoie doar de evohome și de un telefon inteligent la îndemână. evohome se adaptează după voi, nevoile voastre și ale planetei. De altfel, funcțiile Economizor Vreme Caldă și Intensificare pentru vreme rece permit adaptarea temperaturii de la interior la cea de la exterior.

Ideal pentru case și apartamente mari
Crearea a 12 zone individuale pentru controlul temperaturii
Facturi mai mici cu până la 40% la energie

Aflați mai multe despre evohome

Prin trimiterea acestui formular, vă dați acordul pentru a primi mesaje de marketing personalizate din partea Honeywell Home și Resideo.
Pentru mai multe detalii, consultați Politica de Confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând.

SERIA T4 DE TERMOSTATE
PROGRAMABILE.

AVEȚI NEVOIE DE SIMPLITATE

Cald sau frig, seria de termostate T4 este soluția cea mai simplă pentru controlul temperaturii în locuințe, prin câteva atingeri.

Interfața intuitivă a ecranului permite controlul ușor și optim al încălzirii
Funcționare în regim de încălzire / răcire
Funcțiile de optimizare rețin modul preferat de încălzire a camerei, necesitând o interacțiune minimă din partea utilizatorilor

Aflați mai multe despre seria de termostate T4

Descoperiți primul inovația cu ajutorul newsletter-ului nostru.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Devino profesionist cu ajutorul cursurilor noastre.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM

Sunteți instalator și doriți mai multe informații?

CONTACT