Skip Ribbon Commands
Skip to main content

TEGYE A KÖZÖSEN HASZNÁLT TEREKET EGÉSZSÉGESSÉ

Resideo CO2 vészjelző

A Resideo R200C2-A vészjelzőnk hallható és látható jelekkel, egyértelműen jelzi a magas CO2 szintet. Így Ön a friss levegőt beengedve kiszellőztetheti a szobát.

A magas szén-dioxid szint káros lehet

Az energiahatékonyság fokozása érdekében nagymértékben javítottunk otthonaink és munkahelyeink szigetelésén, hogy megőrizzük a meleget és csökkentsük az energia pazarlását.

Ezzel viszont megszüntettük a természetes szellőzési utakat, amelyek lehetővé teszik otthonaink „lélegzését”, így nehezebb a levegő " frissen" tartása.

Семейство, събрано край камината

TEGYE OTTHONÁT EGÉSZSÉGESEBB HELLYÉ

Ha szén-dioxid vészjelzőt telepít otthonába vagy munkahelyén, könnyen felmérheti a beltéri levegő minőségét, és egy pillantással láthatja, hogy mikor emelkedik túl magasra a koncentráció szintje, így intézkedhet a saját és mások egészségének megőrzése érdekében.

Családja biztonságát ne bízza a véletlenre

A Honeywell Home szén-monoxid vészjelzők, füst- és hőérzékelős tűzjelzők telepítésével megóvhatja otthona, családja biztonságát.

CO2 vészjelző brosúra

13,0 MB

Elsőként szeretne értesülni újdonságainkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre. Kövesse nyomon biztonsági termékeinkről, újításainkról, valamint ügyfeleink támogatásáról szóló legújabb híreinket.