Skip Ribbon Commands
Skip to main content

НАПРАВЕТЕ ЖИЛИЩНИТЕ
ПРОСТРАНСТВА ПО-ЗДРАВОСЛОВНИ

С монитора на CO2 на Resideo

Нашият монитор Resideo R200C2-A Ви предупреждава за високи нива на CO2 със звукови и визуални сигнали. По този начин можете да предприемете мерки за проветряване на помещението и осигуряване на свеж въздух в него.


Високите нива на CO2 може да бъдат вредни

През последните години, за намаляване на разхода на енергия, подобрихме значително домовете си и изолацията им. Инсталирането на прозорци с двоен стъклопакет спомага за задържане на топлината в помещението и подобряване на енергийната ефективност.

Но това направи и много по-трудно доброто вентилиране на помещенията - което, от своя страна, води до повишаване на нивата на въглероден диоксид в тях.

Семейство, събрано край камината

НАПРАВЕТЕ ДОМА
ПО-ЗДРАВОСЛОВНО МЯСТО

С инсталирането на монитор на CO2 във Вашия дом можете лесно да оцените качеството на въздуха в помещението и да видите с едно поглеждане кога нивата стават прекалено големи.

Направете дома по-безопасно място

Много опасности в дома са невидими. Гамата от детектори на Honeywell Home за топлина, дим и CO може да допринесе за предпазването Ви от пожари в дома и от неизправни домакински уреди.

Защитете семейството си от това, което те не могат да видят.

Брошура за CO2

13,0 MB

Желаете ли да узнаете първи?

Бъдете първият, който ще узнае. Получавайте всички последни новини за приборите за сигурност, иновациите и начините, по които помагаме на клиентите си