Skip Ribbon Commands
Skip to main content
    

Smart Home plattformer

Smart Home-systemer kobler sammen ulike apparater i hjemmet og gjør det mulig å styre og overvåke disse på en intelligent og nøyaktig måte tilpasset brukernes krav. Dermed kan man programmere spesielle bruksscenarioer for forskjellige komponenter som varmeanlegg eller sikkerhetsløsninger – avhengig av klokkeslett og ukedag eller verdiene fra bestemte sensorer. Disse scenarioene sørger automatisk for ønskede innstillinger til riktig tid.
Med en app kan man også åpne og regulere apparatstatusen selv om man ikke er hjemme. Ved hjelp av vanlige Smart Home-plattformer som Apple HomeKit eller Amazon Alexa kan man også sette sammen og styre forskjellige deler av huset sentralt. På denne måten gjør intelligente systemer at du kan bo mer komfortabelt, sikkert og energisparende.

Fordeler

Anvendelser og produkter

Fra radiatortermostater og sikkerhetskameraer til vann- og frostdetektorer, Honeywell Home tilbyr forskjellige smarte produkter for forskjellige brukstilfeller, som kan knyttes til andre, vanlige Smart Home-plattformer. På denne måten kan du enkelt styre all slags ting i hjemmet med en app.

Hvilket produkt som er kompatibelt med hvilken plattform, kan du se av den detaljerte informasjonen for det enkelte produktet eller også i vår Connected-oversikt.

Du finner mer sluttbrukerinformasjon under getconnected.honeywellhome.com

Smart Home radiatortermostat
Smart Home soneregulering
Smart Home vann- og frostdetektor
Smart Home sikkerhetskamera
Smart Home sikkerhetsløsning