Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Honeywell Home NK300S rendszertöltő armatúrák
Rövid összefoglalót adunk fűtési rendszertöltő armatúráinkról. A rendszertöltő egység a zárt rendszerek vízzel való feltöltésére és utántöltésére szolgál, a DIN EN 12828:2014-07 előírásainak megfelelően. Az egység tartósan csatlakoztatható az ivóvízellátó rendszerekhez, az MSZ EN 1717 szabvány előírásainak megfelelően.


Strangszabályozó szelepek
A statikus és dinamikus beszabályozáshoz szükséges szelepek áttekintése mellett bemutatjuk új V5005T Kombi-FCU nyomásfüggetlen szabályozó szelepünket, amely már elérhető.

Honeywell Home szén-monoxid vészjelző a biztonságos fűtési szezonért
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fűtési szezon beköszöntével ismét megsokszorozódhat a szén-monoxid mérgezés kockázata, ezért összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, hogyan teheti az idei fűtési időszakot még biztonságosabbá.


Honeywell Home Smile Connect rendszer és tulajdonságai
Ismertetjük a Smile kazánházi szabályozó termékcsaládunk legújabb fejlesztését, a Smile Connect rendszert, amely a kazánházi szabályozáson túlmutatva lehetőséget ad a fogyasztói oldal rendszerelemeinek közvetlen szabályozására is.

Szén-monoxid vészjelző létjogosultsága nyáron
Nyílt égésterű gázüzemű berendezéseink fűtési szezonon kívül is kockázatot jelentenek, ezért legalább havonta győzödjünk meg a szén-monoxid vészjelzők és a gázüzemű berendezések megfelelő működéséről.
Szén-monoxid vészjelző - fűtési szezonon kívül

Honeywell Home T6580 és T6590 fan-coil termosztátok
Bemutatjuk két népszerű termékünket, a T6580 és T6590 fan-coil termosztátokat, amelyek sok tulajdonságban hasonlítanak, viszont van közöttük néhány különbség.


Ivóvizes rendszerekben alkalmazható vízszűrők
Hírlevelünk első részében rövid áttekintést adunk a leggyakrabban használt Honeywell Home vízszűrőkről. Összefoglaljuk, melyik vízszűrő milyen paraméterekkel, tulajdonságokkal rendelkezik és milyen típusú alkalmazásra megfelelő.
Ivóvizes rendszerekben alkalmazható szűrők


Szelepek és meghajtók I. - VC típusú szelepek
A Honeywell Home Kft. magyarországi gyárában, Nagykanizsán gyártott VC típusú univerzális szelepek nyomáskiegyenlített kialakításúak, alkalmasak fűtési és hűtési körök nyitására/zárására, vagy szabályozására.


Honeywell Home BA295D rendszertöltő armatúra
A BA295D típusú nyomáscsökkentővel egybeépített visszafolyásgátló az MSZ EN 1717 szabvány szerinti 1-es, 2-es, 3-as, 4-es kategóriájú folyadékok esetén használható. Az ivóvíz hálózatot a beépített visszafolyásgátló védi az esetleges visszanyomások és visszaszivárgások ellen, míg a nyomáscsökkentőn egyszerűen beállítható a kívánt kilépő oldali nyomás értéke, amely a nyomásmérőn ellenőrizhető. A készülék segítségével akár egy személy is gyorsan és szakszerűen feltöltheti és légtelenítheti egyszerre a zárt fűtési/hűtési rendszereket.

Honeywell Home F78TS karimás vízszűrő
Az F78TS karimás visszamosatható szűrők, nagy vízfogyasztású alkalmazásokra lettek tervezve, úgymint nagy lakóépületek központi ivóvíz szűrésére, valamint egyéb közületi, ipari alkalmazásokra.

evohome rendszerek
A Honeywell Home evohome rendszer ideális megoldást biztosít a fűtési hőmérséklet szabályozására különböző rendeltetésű épületekben. Leggyakoribb alkalmazási területek: lakások, családi házak, társasházak, üzlethelyiségek, közületek, vagy bármely, több zónára osztható kisebb és közepes épületek.
evohome I. tudástár evohome tudástár II. evohome rendszerelemek evohome kiválasztási segédlet

Honeywell Home MHF49 mágneses fűtési szűrő
Az MHF49 mágneses szűrő kiszűri a különböző szennyező anyagokat (iszap, homok, rozsda, egyéb fém részecskéket), amelyek fűtési rendszerek üzemeltetése során keletkeznek.

Honeywell Home D15S karimás nyomásszabályozó szelepek
A D15S nyomásszabályzó szelepek védik a lakóépület vízhálózatát a szolgáltatói nyomásingadozásoktól, illetve a magas nyomással szemben.