Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Welke van onze energiezuinige thermostaten raadt u aan – goed beter of best?

Het grote aanbod thermostaten van vandaag de dag vraagt om een gedegen advies. Op de degelijke kwaliteit van Honeywell Home kunt u altijd vertrouwen. Voor elke warmtevraag, comfortwens en portemonnee bieden we een thermostaat met handige en slimme energiebesparende functies. Maak het uzelf en uw klant gemakkelijk en adviseer een thermostaat van Honeywell Home.

Op welk niveau regelt u wooncomfort en een lagere energierekening voor uw klanten – goed, beter of best?

Goed – Klokthermostaat: Chronotherm Touch

In de woonkamer stellen consumenten met dit type thermostaat snel zelf de gewenste temperatuur in. Volgens hun comfortwensen wordt de verwarming overdag en ’s nachts vervolgens automatisch geregeld. Wie langere tijd van huis is, kan een vakantieprogramma instellen. Een klokthermostaat van Honeywell Home, zoals de Chronotherm Touch, is hier gewoon een goede, handige en praktische keuze. De Touch is afneembaar van de wand zodat hij ook eenvoudig in de luie stoel geprogrammeerd kan worden. Uw klant heeft energiebesparing dus helemaal zelf in de hand – of aan de muur.

> Lees meer over de Chronotherm Touch (Modulation of Aan/uit) van Honeywell Home

Klokthermostaat: Chronotherm Touch

Beter – T6 Slimme thermostaat

Wie altijd en overal de controle wil hebben over de temperatuur in de woning, kunt u een slimme thermostaat aanbevelen, zoals de T6. Het is een zelflerende en programmeerbare thermostaat waarmee de gebruiker via de smartphone of tablet de regie over de temperatuur heeft – waar en wanneer hij maar wil. En met de locatiegebaseerde temperatuurinstelling ofwel geofencing weet de T6 exact wanneer de gebruiker op huis aan gaat. Voor een warm welkom wordt dan alvast de verwarming tijdig geregeld. Andersom werkt het ook: de T6 zet de verwarming vanzelf lager als de gebruiker het huis verlaten heeft. De T6 bestaat in een bedrade en een draadloze uitvoering, beide met een minimalistisch design en een verlicht aanraakscherm.

> Lees meer over de T6 Slimme thermostaat van Honeywell Home

T6 Slimme thermostaat

Best - Slimme zoneregeling van evohome

Slimme zoneregeling gaat nog een stap verder. Via een app – maar evengoed via het bedienpaneel van de thermostaat zelf – kunnen klanten voor elk vertrek de juiste temperatuur instellen op het juiste moment. Elke kamer wordt alleen verwarmd als de klant dat wil. Slimme zoneregeling van Honeywell Home biedt comfort, controle en energie-efficiëntie in één.

Met evohome geeft u uw klanten niet alleen het voordeel van maximaal wooncomfort maar ook van significant lagere energiekosten. De verwarming brandt alleen waar het nodig is. Momenteel wordt evohome steeds vaker toegepast als standaardoplossing voor de combinatie ‘vloerverwarming beneden - radiatoren boven’. Warm aanbevolen van Honeywell Home!

> Lees meer over evohome van Honeywell Home

Slimme zoneregeling van evohome